Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR lifestyle Sex a vztahy Jak si vybrat sexy hračku?

Jak si vybrat sexy hračku?

Pohráváte si již delší dobu s myšlenkou, že vhodně zvolené erotické doplňky by byly vhodným zpestřením vašeho sexuálního života? Přestaňte se trápit pochybnostmi a s radostí se pusťte do čtení následujících řádek, kde se dozvíte opravdu zajímavé informace. Otevřete se sexuálnímu řádění naplno a pozvěte si  k vám do ložnice erotické pomůcky, které pozvednou vaše zážitky z milování a vtisknou jim neobyčejný charakter!

Venušiny kuličky nejen dobrá , ale také zdraví prospěšná hračka

Jak vlastně fungují: Do velké vnější kuličky je vložená jedna menší kulička, která se vevnitř pohybuje, což v ženě vyvolává příjemné a vzrušující pocity. Pro dvojnásobný prožitek je na šňůrce umístěn pár kuliček, a to z důvodu toho, aby kuličky do sebe vzájemně narážely. Pro výhodnou stimulaci je třeba, aby žena  byla v pohybu. Doporučuje se je zavést například před hodinou tanečního kurzu, relaxačním cvičením či před vyražením na procházku.  Na českém trhu také naleznete další ne tolik známý typ venušiných kuliček, ten není umístěn na provázku, ale samostatně. Jedná se o poměrně těžší kuličky, vyrobené z kovu nebo také skla. Tato provedení je doporučováno zkušeným ženám, jež chtějí vaginální svalstvo ještě více zdokonalit a zpevnit. Nesporný rozdíl je především ve velikosti a také  ve hmotnosti.

Venušiny kuličky jsou velmi oblíbené pro svoji funkci, kterou je zpevnění vaginálního a pánevního dna. Výše uvedené ocení určitě nejeden muž. Časté používání také souvisí s oddálení inkontinence v pozdním věku.

Jaký vybrat materiál?


Plastové a silikonové provedení s provázkem se pohybuje v  příznivější cenové relaci, ale jejich nevýhodou je nutnost vyváření. Ptáte se proč? Na vině je provázek, jež není vyroben z uvedených materiálů.  Celosilikonové kuličky jsou velmi oblíbené, u tohoto typu odpadá nutnost vyvářky. Z pestrého zástupu barev a tvarů si vybere i ta nejnáročnější z vás, potěší vás svojí hebkostí a příjemným  povrchem. Při koupi neopomeňte na lubrikační gel, ten oceníte při zavádění.

Vibrující společník pro dlouhé večery nebo jako milostná předehra

Nezáleží na důvodu pořízení této oblíbené hračky, důležitá je oblast vaší vzrušivosti. Dle tohoto aspektu se pusťte do výběru, se kterým vám rádi pomůžeme. Vibrátor jistě není třeba nijak dlouze představovat, jeho využití je více  než jasné.

Jste přímo stvořená pro klitorální orgasmus? Řekněte „ano“ vibrujícím motýlkům, ti vám svým třepetáním snesou vyvrcholení přímo bleskovou rychlostí.  Pro milovnice dráždění bodu G je tady vibrátor se speciálním zahnutím, který nalezne milované místečko ihned a vy se brzy můžete těšit na vlnu v podobě orgasmu. Vaginální vzrušivost je zastoupená z velké části dámské populace, proto se  vám může stát, že si nebudete moci vybrat z rozličného sortimentu v dané kategorii. Zaměřte se na barvu, provedení, velikost a tvar!

Mezi nejoblíbenější varianty v materiálovém provedení patří vibrátor gelový, s označením tzv. Pure Skin či silikonový. Navozují reálné pocity, jsou heboučké, velmi přizpůsobivé a nejčastěji kupované.  Pokud se ráda uspokojujete ve vaně, zamilujete si vodotěsné vibrátory.

Erekční kroužek: Řešení pro nedostatečnou erekci nebo předčasnou ejakulaci

Trápí vašeho přítele nepříliš pevná erekce nebo je hotov příliš brzo? Zapomeňte na rozličné tabletky a svolte raději pro erekční kroužky. Výrobci se předhání s inovacemi a dnes je opravdu radost vybírat.

Vaše milování nabude nových rozměrů a partnerovi stoupne sebevědomí díky opětovnému návratu tvrdosti.  Při koupi prezervativů můžete zároveň zakoupit jednorázový erekční kroužek, jež je určen pro jednu akci  pro účely již uvedené. Vibrační erekční kroužky stimulují také  partnerku, a to nejen přítomností vibrací, ale také díky tvaru prstence např. silikonové bodlinky a jiné.  Pro náročné páry byl vytvořen kroužek s ovládáním. U této alternativy je právě na vás, jaký typ vibrací bude hýčkat vaše pohlaví. A pokud vás stávající přestane bavit, bez problémů ji změníte na jinou frekvenci.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*