Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Sexy taneček jako vzrušující předehra a skvělá rozkoš

Sexy taneček jako vzrušující předehra a skvělá rozkoš

Délka: 15-30 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické pomůcky, orgasmické podložky, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, milenecké vztahy

Vyzkoušelo: 5 257 žen

Hodnocení odborníka: Je dokázáno, že muži se rádi dívají na své partnerky, když onanují. Pořiďte si sexy prádélko a dostaňte ho vzrušujícím striptýzem.

Ingredience:

1x muž divák

1x žena tanečnice

1x sexy prádélko

1x smyslná hudba

Doporučený postup:

Překvapte svého miláčka a rozvlňte své vnady v erotickém prádélku. Pusťte hudbu, udělejte intimčo a hurá na věc. Pokud patříte mezi ostýchavé, dejte si panáčka alkoholu na uvolnění a myslete na orgasmus, který vás po vašem vystoupení zaručeně nemine.

Pomalými tanečními pohyby se pohupujte v rytmu hudby, provádějte si smyslnou masáž prsou, sahejte si pod podprsenku a hlaďte si bradavky, pomalu podprsenku svlékněte, ale nenechte svého miláčka, aby vám pomáhal. Sáhněte si do kalhotek, zařízněte si je mezi pysky a hrajte si s nimi, postupně je svlékněte dolů a ukažte mu dokonale oholenou broskvičku, která čeká na jeho zakousnutí. Rukama hlaďte celé tělo a vzrušeně dýchejte.

Máte-li po ruce vibrátor, předveďte, jak dokonale umíte kouřit, pak ukažte, že moc dobře víte, k čemu takové erotické pomůcky slouží. Jeho touha se bude stupňovat, až to nevydrží a vrhne se na vás, teprve teď nastává ta pravá rozkoš, chvíle na vzrušující erotické hry a bouřlivý orgasmus.

TIP sexuálního guru:

Přesvědčte partnera, ať i on vám ukáže nějaké vzrušující masáže svého těla. Poznáte tak vzájemně, co se komu nejvíce líbí a tím zlepšíte společné milování.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*