Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR lifestyle LOVERATOR masáže Sex a vztahy Nevšední erotické elixíry vášně: Slyšeli jste o nich?

Nevšední erotické elixíry vášně: Slyšeli jste o nich?

Přestal vám vonět sex? Nevadí, svěřte se do péče  netradičních zlepšováků, jež vám přihrají chuť a orgasmus zároveň. Bojujte proti sexuální nechuti a rozviřte hladiny touhy, vždyť sex je tak fantastický!

Rozkoš vás volá!

Pokud již delší dobu pozorujete na sobě nebo na vašem partnerovi špatnou náladu, podrážděnost nebo deprese, vězte, že tady pouhá moc podpůrných prostředků nebude dostačující. Snažte se společně rozpoznat a specifikovat, co vám bere chuť na milování a optimismus. Pokuste se palčivý problém vyřešit a buďte pro protějšek oporou. Teprve pak přichází řada na postelové lapače libida. Možná budete překvapeni, vybrali jsme pro vás originální a ne tolik známé postelové elixíry.Seznamka právě začíná!

Revoluční novinka: Dráždivé kalhotky

Ptáte se, oč se jedná? My vám to prozradíme!  Díky přípravku HOT Dessous Pflege budou vaše krajkové kalhotky nejen voňavé a čisté, ale především nabudí vaše smysly a milování může začít.

Přítomnost afrodiziak účelně navnadí nejen vaši, ale i partnerovu touhu. Orgasmus bude intezivnější a silnější než kdy předtím. Kapněte do vody trochu sexuálního životabudiče a vymáchejte v něm své kalhotky i partnerovy boxerky. Cena není nijak závratná, pohybuje se okolo 200 Kč. Buďte o krok napřed a ženský orgasmus vás nemine!

Krém, který zúží vstup do vagíny

Erotický sortiment je opravdu pestrý, slyšeli jste o krému, který se postará o těsnější zásun? Vagina Wellness vám vykouzlí těsnější vstup pro partnerův penis tak, jako tomu bylo před lety. Díky schopnosti lubrikace si  nemusíte lámat hlavu s jinými erotickými pomůckami. Dámy, pořídíte jej cca od 200 Kč.

Nespoléhejte se však na všemocné afrodiziaka a najděte si také čas na zpevnění vaginálního svalstva a pánevního dna. Rozkoš, která vás při sexu zaplaví bude  intezivější a nástup orgasmu budete moci  regulovat. Měňte erotické polohy a promilujte se k orgasmu.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*