Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Nedělní tip na orgasmus: Peprný výlet s nevšedním překvapením

Nedělní tip na orgasmus: Peprný výlet s nevšedním překvapením

Délka: 50 – 80 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba odvahu

Zařazeno v kategorii: milování, orgasmus, sex v přírodě, rozkoš, erotické polohy, orgasmický polštář, FlatironLove

Vyzkoušelo: 32 000

Hodnocení odborníka: Využijte báječného počasí a naplánujte si výlet na romantickou zříceninu. Na své si přijdou nejen nadšení turisté, ale především ti, kteří milují sex v přírodě.

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x výlet

1x deka

Pro sexuální gurmány doporučujeme orgasmický polštář FlatironLove

Naplánujte si cestu na  opuštěnou zříceninu, tímto způsobem se krásně uvolníte. Vaše starosti a problémy budou  u ledu, což se pro žhavý sex více než hodí. Házejte úsměvy na všechny strany a příjemně si s vaším protějškem povídejte. Dotýkejte se, držte se za ruce a nedovolte, aby mezi vámi panovala napjatá atmosféra.

Po té se vypravte zpět k autu a podle místa se rozhodněte, kde si rozložíte deku. Máte pocit, že blízké okolí není pro milování v přírodě příznivé? Nevadí, zajeďte autem dál. Koukněte do mapy a zkuste si najít místečko, které přímo vybízí k sexy aktivitám.

Vytáhněte si deku a rozprostřete ji na trávě, vezměte s sebou také orgasmické srdíčko FlatironLove. Nemusíte se obávat, kvalitní materiál lze rychle očistit. Tak pohodlný a luxusní sex v přírodě si zamilujete. Využijete jej také jako polštářek pod hlavu a mnoho dalších způsobů. Decentně se občerstvěte a pusťte se do mazlení.

Začněte líbáním a dotýkejte se vzájemně na intimních místech. Střihněte si erotickou polohu ala 69 a postupujte pomalu  k milování. Cítíte rozkoš, jak proudí vaším tělem? Vypodložte si zadeček orgasmickým polštářkem s názvem FlatironLove a dovolte partnerovi, ať k vám přistoupí zezadu. Během milování zatínejte vaginální svalstvo a lascivně mručte. Nechejte si hýčkat bod g a vystřelte se až na vrchol. Orgasmus vás podmaní. Po sexu se mazlete a povídejte si.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*