Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR antistress LOVERATOR kamasútra Sex a vztahy Zkušenosti uživatelů 7 praktických rad, které Vám zpestří sexuální život

7 praktických rad, které Vám zpestří sexuální život

Je naprosto normální, že sex s jedním partnerem se po nějaké době stane stereotypní. Ale nebojte, lze tomu zabránit. Stačí do svých sexuálních hrátek zapojit fantazii!

 

 

 

1. ZMĚŇTE MÍSTO

Zapomeňte na nudný sex doma ve své posteli a zpestřete si svůj sex! Většině párů připadá milování v posteli po pár letech velmi nudné, a i proto jej nevyhledávají. Sexuální náboj z páru vyprchává a z manželů se stávají spolubydlící, nebo v lepším případě přátelé. Jenže takto tomu být nemusí! Překvapte svůj protějšek například tím, že jej pozvete do kina a po kině jej „unesete“ někam do lesa, kde si užijete nespoutaný sex v autě nebo rovnou v přírodě. Adrenalin, který vám v této situaci v těle stoupne, udělá z vašeho milostného styku ten nejluxusnější zážitek. Tyto únosy můžete následně praktikovat častěji, např.: cestou z nákupů, z dovolené či od rodičů. Jen je vždy potřeba být sami, svým potomkům proto raději vymyslete hlídání dopředu.

 

 

2. KOUKNĚTE SPOLEČNĚ NA LECHTIVÝ FILM

Spoustu inspirace seženete v erotických filmech, tak proč se na ně spolu s partnerem nepodívat? Lehněte si vedle sebe, otevřete láhev vína, uvolněte se a ponořte se do atmosféry plné erotiky. V průběhu či po skončení videa se začněte partnera dotýkat a pokuste se sehrát to, co jste právě viděli. Uvidíte, že si užijete spoustu legrace i rozkoše.

 

3. ZAPOJTE EROTICKÉ POMŮCKY

Mnozí lidé považují erotické pomůcky za něco nevhodného, přestože žádnou doposud nevyzkoušeli. Není důvod hodnotit erotické hračky jako něco vulgárního, jedná se pouze o pomocníky při dosahování uspokojení. Některým ženám tyto praktiky dokonce zachránily vztah, jelikož nedokázaly při klasickém milování dosáhnout orgasmu. Dnešní doba navíc umožňuje nákup sexuálních pomocníků z pohodlí domova, takže se nemusíte bát toho, že byste museli absolvovat návštěvu sexshopu. Dnes již stačí navštívit jejich internetové stránky a začít nakupovat. Nemusíte hned vykoupit celý obchodu, stačí začít pomalu a zakoupit si například orgasmickou podložku, která vám pomůže najít ideální polohu pro stimulaci vašeho G-bodu a dosažení vyvrcholení.

 

 

4. ODDEJTE SE RYCHLOVCE

Překvapte sebe i partnera tím, že se s ním setkáte o polední pauze a vychutnáte si rychlý sex. Můžete se sejít u vás doma, v autě či někde v přírodě. Beze slova ze sebe vzájemně svlékněte vše nepotřebné a užijte si pět minut rozkoše. Poté se oblečte, rozlučte a vzhůru zpět do práce.

 

5. VYZKOUŠEJTE NETRADIČNÍ POLOHY

Misionářská, na koníčka a zezadu jsou tři polohy, které preferuje devadesát procent sexuálně aktivních lidí. Ovšem tyto polohy velmi brzo zevšední a z vašeho milování se stane povinnost, která má jediný cíl – co nejrychleji dosáhnout orgasmu. Ale nemá být sex především zábava? Zamiřte do knihkupectví a zkuste se poohlédnout po nějaké knize, která se zabývá erotikou. Můžete sáhnout třeba po Kamasútře či nějaké knize věnující se tantrickým praktikám.

 

6. PŘIZVĚTE TŘETÍHO

Je váš sex stále stejný? Pak jednou z možností jak zpestřit váš milostný život je pozvání další osoby. Promluvte si s partnerem o tom, zda se mu tato alternativa zdá sympatická či nikoli. Velmi důležité je zvolit člověka, na kterého nebude ani jeden z vás žárlit. Pokud ve svém okolí takového člověka nemáte, zkuste zapřemýšlet i nad profesionálem / profesionálkou. Pokud se obáváte, že se budete stydět, posilněte se před akcí skleničkou vína a domluvte si pravidla, která budete dodržovat, aby nevznikly zbytečné konflikty.

 

 

7. NATOČTE SE

Zkuste se natočit! Nemusí se jednat přímo o natáčení vašeho milování, ale můžete pro partnera připravit erotický dárek v podobě videa, na němž pro něj děláte striptýz nebo si hrajete sama se svým tělem. Uvidíte, že jej zaručeně potěšíte a rozvášníte.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*