Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR antistress LOVERATOR kamasútra ORGASMICKÉ srdíčko Sex a vztahy Orgasmus není nic víc, než stimulace nervového systému

Orgasmus není nic víc, než stimulace nervového systému

Mýty opředený orgasmus přestane být záhadný v momentě, kdy si uvědomíte, že ženské tělo spolehlivě reaguje pouze na dokonale provedenou stimulaci správných místeček. Kouzlo tajemství tím pro muže možná zmizí, ale nefalšovaná rozkoš při orgasmických hrátkách v posteli teprve začne! Víte, jak při sexu okusit různé druhy ženského orgasmu?

 

Už Sigmund Freud věděl, kam sáhnout

Když prožíváme vzrušení, zvýší se nám tělesná teplota a mozek začne vyplavovat chemikálie, které dokonale ovládají naše touhy. Veškeré procesy velmi dobře popsal už slavný Sigmund Freud. Vyvrcholení ženy je kořením sexu, a proto je velká škoda, když muži zkouší vše možné, co vyčetli z rádoby chytrých návodů a vykoukali z filmů pro dospělé. Přitom právě Freud před skoro sto lety věděl, že hlavní housle v ženském orgasmu hraje klitoris – malý bod obsahující až osm tisíc nervových zakončení. Toto zjištění vedlo k experimentům a velmi zajímavým objevům. A výsledek? Dnes mají sexuologové dokonalou představu o tom, jak dosáhnout různých druhů ženského orgasmu jen díky vhodným sexuálním polohám a erotickým pomůckám, jako je například orgasmický polštář.

Mokrý orgasmus může mít každá

Pestré a vzrušující milování by v sobě mělo kombinovat různé stimuly, protože právě ty dokáží vykouzlit nezapomenutelný mix vášně. Milenecká dvojce se může zaměřit jak na dráždění klitorisu, tak na masturbaci, stimulaci bodu G a intenzivní masírování poševního vchodu. Na vhodné kombinace podnětů se ve svých pracích zaměřuje britský sexuolog, doktor William Crombleholme: „Páry ve snaze dosáhnout ženského orgasmu zkouší někdy i velmi divoké a nebezpečné praktiky. To je pochopitelně zbytečné. Stimulace nervového systému má své zákonitosti. Pokud se píchnete špendlíkem do prstu, pravděpodobně syknete bolestí. Pokud budete při erotických hrách stimulovat správná místa díky správnému úhlu pronikání a dostatečně citlivým sexuálním polohám, ženský orgasmus se zajisté také dostaví. Nervová zakončení se nejvíce soustředí kolem klitorisu a bodu G. Ženy ani neví, že mohou díky cílené stimulaci těchto míst prožít orgasmus se zcela jinou intenzitou, než jsou zvyklé.“

Běžné polohy vylepšíte snadno

Pouze velmi malé procento žen zažívá orgasmus při každém milování s mužem. V čem je chyba? „Orgasmus se nespustí na povel, jeho dosažení musí předcházet erotická péče. Obávám se však, že běžné polohy neposkytují úplně vhodné podmínky. Ženské tělo je vždy dobré podložit tak, aby měl muž co nejlepší přístup. Pokud žena leží zcela rovně na měkké podložce, je to špatně. Už jen malá změna úhlu pronikání usnadní páru cestu na vrchol,“ odhaluje doktor Crombleholme tajemství orgasmu. Tvrzení zároveň potvrzuje, že problém s nesprávnou polohou řeší orgasmické polštáře Loverator. Právě speciálně zkonstruované podložky totiž nastaví dokonale tělo ženy a umožní užívat si běžné sexuální polohy tak, aby docházelo při pronikání ke stimulace nejcitlivějších míst.

Není kam spěchat

Různé druhy ženského orgasmu nemusíte objevit během jednoho jediného milování. I taková tantrická masáž umožní okusit nové prožitky a navodit atmosféru vhodnou pro zatím neprožité momenty. Stimulaci jednotlivých míst různě kombinujte a uvidíte, že výsledek se dostaví velmi rychle. Orgasmická podložka je skvělým pomocníkem s jasným přínosem pro kvalitní sex. A jak je známo, kvalitní sex jen tak neomrzí.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*