Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Dosáhněte duševního i fyzického splynutí při tantrickém sexu

Dosáhněte duševního i fyzického splynutí při tantrickém sexu

Délka: 1-3 hodiny

Ideální kombinace aktérů: partnerské dvojice, muž a žena, žena a žena, muž a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické pomůcky, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, tantrický sex, erotické polohy

Vyzkoušelo: 5365 partnerských dvojic

Hodnocení odborníka: Tantrický sex je rituální milování dvou partnerů, kteří se za pomoci dechových a meditačních technik snaží dosáhnout duševního i fyzického splynutí,

Ingredience:

1x partnerský vztah

1x dostatek času

1x vonné svíčky s esenciálními oleji

1x smyslná voňavá koupel

Doporučený postup:

Omrzel vás manželský sex doma ve stylu, udělej se, ať už to mám za sebou? Pokud vám není cizí spiritualismus, duševní harmonie a meditační techniky, tak právě tantrické milování je pro vás to pravé ořechové.

Předem byste měli vědět, že tantrický sex není zaměřený na samotné dosažení orgasmu, jde spíš o splynutí těla i duše, je to dlouhý proces sblížení a vzrušení. Pokud si chcete užít ten pravý mokrý orgasmus s pořádným výstřikem, na tohle se určitě vykašlete.

Máte-li dostatek času a chuť zažít něco nezapomenutelného, začněte smyslnou očišťovací koupelí. Vzájemně omývejte svá těla, myslete při tom jeden na druhého na pocit blízkosti a sounáležitosti. Zahřátými ručníky se osušujte, podobně jako se provádějí tantrické masáže, hlaďte svá intimní místa.

Z koupelny odneste svoji partnerku na místo, kde se budete oddávat tantrickým orgiím a zapalte vonné svíčky, pro navození správné romantické atmosféry. Nyní se pokuste pomocí meditačních a dýchacích technik o splynutí duší, pokud se vám to podaří a cítíte touhu po spojení fyzickém, pusťte se do samotného milování. Vyzkoušet můžete všechny možné sexuální polohy, zapojte také sex orální, nebo drážděte partnerčin bod G, při tomto rituálu musí dojít k vzájemnému hlubokému propojení obou partnerů. Myslete na to, že vašim cílem je přijít ke společnému vyvrcholení velmi pomalu a sex si užít opravdu každým kouskem těla.

TIP sexuálního guru:

Vše musíte provádět hodně pomalu, správný tantrický sex trvá i několik hodin, muži při něm často prožívají tzv. vnitřní orgasmus, tedy orgasmus bez ejakulace, takže se mohou milovat déle.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*