Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Loverator inspiruje: Sex doma vás bude bavit

Loverator inspiruje: Sex doma vás bude bavit

Délka: 45 – 50 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, milování pro manželské páry, orgasmus, bod g

Vyzkoušelo: 220 154 spokojených milostných dvojicí

Hodnocení odborníka: Pokud vám počasí či jiné okolnosti nepřejí užít si sex jinde než doma, nezoufejte. Máme pro vás super tipy, které vám vyčarují ten nejsilnější orgasmus!

Ingredience:

1x milostný pár muž a žena

1x kuchyňská linka

1x erotická pomůcka nebo vibrátor, oblíbený je vibrátor LOVERATOR loveMe

1x schodiště

Nevadí, že neměli v penzionu tento víkend volno. Důležité je, že jste spolu a můžete se tak pohroužit všemi smysly do milování, které vám přinese jednu extázi za druhou. Probuďte partnera orálním sexem, opatrně se dostaňte pod peřinu a začněte si hrát s penisem, jež vám za pár okamžiků ztvrdne v ústech. Loverator říká: Právě tento způsob probuzení si přeje zažít 94% dotázaných mužů. Neváhejte a pusťte se do zrealizování pánského přání. Důkladně sajte, lízejte a bubnujte do naběhlé hlavičky. Věnujte se také citlivému místečku, kterým je bezpochyby uzdička. Pánové, budou skučet rozkoší.

Pokračujte dokud se partner neprobudí a po té se vydejte do kuchyně, pohodlně se usaďte na kuchyňské lince a vezměte si vibrátor, který vám snese rozkoš a prvotní ukojení. Dovolte partnerovi, aby do vaší zvlhlé lasturky zasunoval vibrátor a přitom se vás nemohl dotknout. Naveďte jej tak, aby jej tu a tam vytáhl a pošimral vám poštěváček, po té vzhůru zpátky. Bod g chce být aktivován. Dovnitř a ven, tam a zpět. Vsaďte se, že milenec dlouho nevydrží být mimo erotickou hru a postará se o g bod sám. Poručte mu, ať vibrátor smění za skálopevnou erekci a bez cavyků prudce přirazí, vše stvrdí jasné mlasknutí. Přítel bude stát čelem k vám, nohy omotejte kolem boků a obejměte ho kolem krku. Milování bude mnohem intenzivnější a sám orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat. Tato erotická hra vás vyprovokuje k sexu na schodišti. Muž by měl vždy stát o stupínek níže než žena, bod g si bude užívat rozkoš a přicházející orgasmus. Vyzvěte milého k tomu, aby vám postříkal obličej. Bude ozbrojen vaším návrhem a příště jistě vyzkoušíte tantrické milování, které si žádá porci trpělivosti a milostného umu. Po skončení vyrazte směr sexshop Praha a projděte si na internetu nabídku od Loveratoru. Orgasmický polštář by neměl chybět v žádné  české ložnici.

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*