Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Nuda v posteli? Načerpejte inspiraci na erotickém veletrhu!

Nuda v posteli? Načerpejte inspiraci na erotickém veletrhu!

Délka: 3-5 hodin

Ideální kombinace aktérů: partneři, přátelé a kamarádi

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: venus berlín, erotický veletrh, erotické hry, erotické povídky, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy,

Vyzkoušelo: 110.598 osob

Hodnocení odborníka: Dochází vám erotické inspirace, nevíte čím partnerku překvapit, jak okořenit vaše milování? Vydejte se na erotický veletrh a načerpejte nekonečné množství nápadů.

Ingredience:

1x erotický veletrh

návštěvníci v libovolném pohlaví a množství

Doporučený postup:

Kde jinde, než na veletrhu erotiky venus berlín, který se koná každoročně na podzim v Berlíně, načerpat inspiraci na sexuální dovádění, vidět největší přehlídku všech možných erotických pomůcek, vzrušit se pohledem na dokonalá těla nahých hostesek, shlédnout ukázky erotických filmů, striptérských vystoupení a nespočetné množství všeho z oblasti erotiky i tvrdého porna.

Odnesete si nejen spoustu dárkových a reklamních předmětů, ale také mnoho slastných vzrušujících vzpomínek a zažijete nejeden vlhký orgasmus v kalhotách. Nechte krásné dívky propagující erotické hračky vyzkoušet na vaší vlastní kůži, některou z pomůcek k sebeukájení a zažijte nevídanou rozkoš. Vezměte sebou partnerku, či kámošku, když už to nebudete moci vydržet a semeno se bude tlačit nebezpečně ven, zatáhněte ji na toaletu, ohněte přes záchodovou mísu a vystříkejte její vzrušenou kundičku. Po návštěvě největšího a nejoblíbenějšího erotického veletrhu, už nikdy nebude vaše milování nudné a fádní, mysl zaplaví vlna rozkoše a probudí ve vás erotické fanšmejkry.

TIP sexuálního guru:

Největší světový veletrh erotiky VENUS bude letos v německém hlavním městě probíhat ve dnech  17. – 20. 10. LOVERATOR u toho opět  nebude chybět! A co se na této strhující erotické show událo loni, to můžete zkouknout ZDE.

Malá rada na závěr pro pány i dámy, přibalte na cestu několik kusů náhradního spodního oblečení, při pohledu na tolik vzrušujících podnětů, nemůže žádný rozkrok zůstat v suchu.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*