Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR lifestyle LOVERATOR recepty ORGASMICKÉ srdíčko Sex doma nemusí být stereotypní, ukážeme vám, jak si jej ozvláštnit

Sex doma nemusí být stereotypní, ukážeme vám, jak si jej ozvláštnit

Délka: 60 – 120 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: erotické povídky, bod g,  orgasmus, sex doma, erotické povídky

Vyzkoušelo párů: 2 856

Hodnocení odborníka: Velká většina manželských párů mluví o nudě a všednosti v oblasti milování. Rozvod není určitě na místě, hledejte inspiraci a nové možnosti. Také Loverator Academy Blog vás může nasměrovat a odpoutat od vžitých již neinspirativních praktik. Sledujte jej!

Ingredience:

1x žena a muž

1x  Loverator EmotionLove

Doporučuje se návštěva restaurace nebo kavárny, protože svádění začíná právě tam!

Využijte blízkosti, kterou jste za ty roky mezi sebou vybudovali a využijte ji ve svůj prospěch. Právě vy se můžete oddávat milování, jež vyžaduje porci důvěry a dostatečnou vzájemnou komunikaci, ta udává prim!

Pozvete váš protějšek do restaurace a dopřejte si chutnou večeři, nejlépe s přídavkem specifické chuti. Určitě nezapomeňte na čokoládový dezert, ženy ho milují a po konzumací čokolády jsou spokojené a především uvolněné. Vysílejte k partnerovi lechtivé signály a svádějte svoji ženu či muže při večeři ve dvou. Tip pro ženy: Opatrně se vyzujte z lodiček a zaparkujte nožku v partnerově rozkroku a mazlete se s ním. Určitě takový výpad neočekává a vzrušení bude gradovat. Také ocení vaši odvahu, právě ta muže tolik rozpaluje. Tip pro muže: Sedněte si blíže k partnerce a pokud to bude možné, vklouzněte pod sukýnku a pohrávejte si s lasturkou oděnou ve spodním prádle. Šimrejte ji po vnitřní straně stehen a zadívejte se do očí vaší milované. Konečně poznáte, jak vypadá chtíč a žena, kterou se zmítají vlny chtíče. Tento pohled si navždy vtisknete do paměti.

69, koupel a rozkoš spatřilo světlo světa

Po příjemně stráveném večeru se budete cítit plni lásky a erotická atmosféra je na světě. Hupsněte spolu do vany a užijte si příjemnou předehru. Umyjte se vzájemně  a líbejte se na místech, kde se to prostě nesluší. Po té vsaďte na báječnou erotickou pomůcku od Loveratoru EmotionLove a dopřejte si polohu 69 se vším všudy.  Doporučuje se mít tuto orgasmickou podložku vždy po ruce tam, kde se nejčastěji oddáváte sexuálních hrátkám. Pocit vzrušení tak díky hledání neupadne.

Orgasmická podložka EmotionLove a orgasmus jako bonus k milování

Vytáhněte EmotionLove a nastavte si ji podle vašich preferencí tak, abyste si užili vzájemné uspokojení formou orálního dráždění. Díky opoře EmotionLove vás tato praktika bude bavit o poznání lépe než doposud. Pánové,  lízejte, sajte, kousejte a nezapomeňte zapojit nenechavé prsty. Jazykem si hrajte s poštěváčkem a prst nechejte zmizet v lasturce vaší milované. Dámy, jemně přejíždějte po žaludu, uzdičce a pomalu nabývejte na intenzitě.  Aktivně se věnujte také varlatům. Pokud se vám tato praktika tolik líbí, můžete dosáhnout orgasmu i v této poloze. V opačném případě co nejvíce protahujte dráždění, smetanová sprška vás nemine!

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*