Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Užijte si divoký sex hlavních aktérů z erotických povídek

Užijte si divoký sex hlavních aktérů z erotických povídek

Délka: 3-5 hodin

Ideální kombinace aktérů: partnerské dvojice

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické povídky, erotické hry, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy,

Vyzkoušelo: 531 párů

Hodnocení odborníka: Stejně jako dětem se vypráví pohádky na dobrou noc, si vypravujte vy se svým partnerem erotické povídky, jako předehru před vášnivým milováním.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x erotické povídky

Doporučený postup:

Aby sex doma nebyl jako omílání jedné ohrané písničky dokola, vyměňte nudné večerní sledování trapných televizních seriálů za společně strávené chvilky v pelíšku. Skočte do postele, něžně se k sobě přitulte a vypravujte si erotické povídky.

Vzrušující historky poslouží jako báječná předehra, před vášnivým milováním. Vymyslete jakýkoliv příběh plný sexuálních praktik, zapojte vlastní erotickou fantazii, nebojte povídat o tom, po čem sami toužíte a co byste v sexu chtěli vyzkoušet. Fantazii se meze nekladou. Při vyprávění jemně hlaďte partnera, pro zdůraznění důležitých scén použijte realistické napodobení situace.

Například pokud vaše hlavní hrdinka dychtivě kouří mužovu chloubu, předveďte na partnerově prsu na ruce, jak dokonale umíte kouřit vy. Naopak muž partnerce provádí erotickou masáž prsou, a když se jeho hlavní aktér dostává do fáze vyvrcholení a divoce přiráží do nitra jejích útrob, přitvrdí i s masáží a prsa pevně tiskne k sobě a krouživými pohyby dráždí bradavky. Postupně se vy stáváte hlavními aktéry vašeho příběhu a přebíráte jejich rozdělanou práci. Zažijete nevšední rozkoš, vaše milování bude mnohem intenzivnější než doposud, vyzkoušejte také různé sexuální polohy, o kterých jste si zatím nechávali jen zdát.

TIP sexuálního guru:

Vymýšlení eroticky laděných příběhů můžete ještě ozvláštnit takou soukromou soutěží. Čí příběh bude erotičtější a více vzrušující stává se vítězem a partner mu za odměnu nadělí slastný orgasmus v podobě, jaké si sám vítěz bude přát.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*