Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty ORGASMICKÉ srdíčko Chci miminko aneb sex na Loveratoru

Chci miminko aneb sex na Loveratoru

Délka: 20-30 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex, loverator, oplodňovací polštář, těhotenství, rozkoš, orgasmus

Vyzkoušelo: 17 896 párů

Hodnocení odborníka: Snažíte se počít miminko, ale prozatím stále nejste těhotná? Znásobte šanci na úspěšné početí a milujte se na Loveratoru.

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x orgasmický polštář Loverator

Společná touha být rodiči

Toužíte po miminku, ale prozatím se vám přání nevyplnilo? Nezoufejte, užívejte si milování i nadále se zapojením Loveratoru. Oč se to vlastně jedná? Orgasmický polštář Loverator získal přívlastek oplodňovací polštář, a to díky svému důmyslnému tvaru a sklonu erotické podložky. Ta umožňuje spermiím snadnější cestu a následné proniknutí k vajíčku.

Milujte se podle toho, na co máte aktuálně chuť. Nemusíte předvádět žádné náročné či extrémní čísla, postačí klasický sex, na který jste zvyklí a oběma vám vyhovuje. V žádném případě sex nepovažujte jen za cestu, jež vede ke zplození potomka. Tím byste si sex a budoucí orgasmus mohli pěkně znepříjemnit a možná, že by vás silný orgasmus ani nepoctil svou návštěvou.

Erotické polohy volte podle momentální potřeby, zapomeňte pro dnešek na všechny sexy tipy a při každé poloze využijte výhody Loveratoru ve svůj i partnerův prospěch. Rozkoš i orgasmus vás dostanou.

Loverator guru radí: Více informací o těhotenství najdete zde: http://www.proplodnost.cz/

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*