Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Jak mít sex, když váš drahý je na služební cestě

Jak mít sex, když váš drahý je na služební cestě

Délka: 20 – 30 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a dvě ženy

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex po Skype, virtuální sex, rozkoš, erotické hry, rozkoš

Vyzkoušelo: 13 895 párů

Hodnocení odborníka: Váš protějšek odjel na služební cestu a vy máte takovou chuť na sex? Pohrajte si skrze písmenka nebo nažhavte Skype do zahraničí.

Ingredience:

1x osamělá žena

1x osamělý muž

1x schůzka na Skype

Domluvte si se svým drahým rande na Skype prostřednictvím telefonu a v přesný čas jej přivítejte příjemnou zprávu. Povězte mu, jak moc se vám po něm stýská a že vaše lasturka touží po naplnění se vším všudy. Pokud  vycítíte, že si potřebuje o změně prostředí popovídat, neváhejte a konverzujte s ním prozatím bez sexuální podtextu.

Erotické polohy, erotické pomůcky, tantra nebo masáž

Nyní však přichází ten nejlepší čas na navození chuti na sex a na příchod rozkoše.Začněte tím, že mu popíšete, co přesně (ne)máte na sobě, čímž zaktivujete jeho erotickou fantazii. Erotické polohy, erotické pomůcky nebo masáž. Vyberte si, co vše zahrnete do virtuálního dráždění. Orgasmus vás brzy polapí.

Rozkoš, orgasmus a chtíč

Dnešní virtuální rande na Skype nechejte bez použití mikrofonu a webkamery. Nechejte působit představivost a zakuste zcela novou erotickou dimenzi, jež se tolik liší od klasického sexu a milování.  Nemějte zábrany používat odvážné slovní spojení. Vaše místečko touhy již nemusí nosit název typu vagina, ale zkuste zapojit slovíčka jako kundička, zvlhlá dírka nebo šterbinka. Hrajte si s přívlastky a vymyslete ten, co možná nejodvážnější. (  vlhká, rajcovní, mlaskavá, roztoužená, chtivá, rozkošnická).

Loverator guru radí: Nemusíte se obávat, náročné slovní obraty ani jiné umělecké sklony nejsou na místě.

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*