Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Tajemství mužského bodu G odhalí masáž prostaty

Tajemství mužského bodu G odhalí masáž prostaty

Délka: 30-45 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž, muž a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: erotické hry, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, masáže, orgasmus, tantrické masáže,

Vyzkoušelo: 12.745 párů

Hodnocení odborníka: Prostata je uložena uvnitř pánve a její erotická masáž přináší hluboké a intenzivní prožitky, které jsou pro většinu mužů zatím neznámé.

Ingredience:

1x muž

1x žena čí muž (masér/ka)

1x lubrikační gel

1x masážní olej

Doporučený postup:

Prostata, je jednou z nejdůležitějších žláz v mužském těle, často se můžete setkat s označením mužský G bod. Její pravidelné masírování pomáhá předcházet problémům s prostatou a blahodárný vliv na potenci. Ale nejen to, drážděním zažijete neuvěřitelně slastné pocity blaha a naplnění. Partnera pohodlně položte na záda, nejprve věnujte pozornost jeho penisu a provádějte dráždivou masáž žaludu. Postupně přejděte k hrázy, tady začíná tantrická masáž prostaty. Používejte jemné olejíčky, krouživými pohyby přejíždějte od kořene penisu směrem k análnímu otvoru. Po dostatečném prokrvení a uvolnění můžete přistoupit k vnitřní masáži. Použijte dostatečné množství lubrikačního gelu a pomalým otáčivým pohybem zasunujte prst do řitního otvoru partnera. Když se vám podaří proniknout dovnitř, tlačte prstem proti stěně prostaty, to znamená směrem k penisu. Prstem pohybujte sem a tam v celém prostoru těsného konečníku. Buďte citlivá a sledujte pocity vašeho protějšku. Tato jedinečná a hluboká masáž působí rozkoš, probouzí energii, pocity vzrušení a chuť k vášnivému milování.

TIP sexuálního guru:

Pokud se dráždění análku vašemu partnerovi líbí, neváhejte vyzkoušet erotické pomůcky určené pro anální sex. Například drobnější vibrátor, anální sondu, kolík, anální řetízek a další. Objevte nepoznanou rozkoš a zažijte orgasmus jiným způsobem.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*