Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home Sex a vztahy Dopřejte si orgasmus a upevněte si zdraví

Dopřejte si orgasmus a upevněte si zdraví

Pravidelný sex není prospěšný pouze k vašemu partnerství, jeho přítomnost se příznivě podepisujte také na vašem zdraví, a to ve velmi blahodárném měřítku. Jste často podrážděná ? Neládujte se tabletky na uklidnění a raději přizvěte vašeho drahého k sobě pod peřinu.

Zajistí vám skvělou náladu

Máte pocit, že vaše nálady jsou rozkolísané a střídají se jako na běžícím pásu? Svěřte se do léčby milování a docválejte k orgasmu. Uvidíte, že se rázem bude cítit jako znovuzrozená. Vnitřní napětí vystřídá všudypřítomný pocit pohody a vás najednou nebudou rozčilovat naprosté malichernosti. Předepište si pravidelný sex a zapomeňte na model ala italská domácnost.

Orgasmus vám zlepší náladu

Božský spánek

Meduňkový čaj se před spaním doporučuje, ale zaručeně nejefektivněji usnete po pořádné dávce rozkoše. Unavíte se při cestě k orgasmu a vaše tělo se bude zmítat mezi nebem a zemí. Z orgastického nebe brzy sklouznete na zem a doznívající pocity vás převezou do říše snu, a přírodní sedativum je na světě.

Okysličíte si celý organismus

Rychlé vdechy a nádechy při milování vám snesou ozdravnou kůru ve smyslu lepšího prokrvení těla. Dopřejte  si sex podle chuti a nejlépe více než jednou do týdne. Neřešte kolikrát do měsíce je provozovat sex normální, řiďte se vaším libidem  a především volte oblíbené erotické polohy.

Pravidelný sex umí zázraky

Jste těhotná a vše je  v nejlepším pořádku?

Tak pak neváhejte a pozvěte si do období těhotenství něžné milování, budete příjemně překvapena, jak intenzivní sexuální prožitek vlastně může být. Vaše ňadra budou citlivější, vaše erotické potřeby se mohou lišit, proto se pusťte do báječného objevování.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*