Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Dámské silonky a orální sex tak trochu jinak: Váš drahý bude sténat slastí

Dámské silonky a orální sex tak trochu jinak: Váš drahý bude sténat slastí

Délka: 15 – 30 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba odvahu

Zařazeno v kategorii: orální sex pro odvážné, sex doma, orgasmus, rozkoš jinak

Vyzkoušelo: 12 986 párů

Hodnocení odborníka: Pánové orální sex zbožňují a vy byste se měla stát bohyní, která překvapí i s použitím silonek. Myslíte si, že to vašeho tygra nebude rajcovat? Chyba lávky, tento trik je opravdu hodně žhavý!

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x orální sex

1x černé silonky

A jde se na to:

Přejete si být i po letech manželství milenkou, jak se patří? Pak neváhejte a zapojte do orálního sexu dámské silonky.

Pro tentokrát si to do ložnice nakráčejte v sexy prádelku a nezapomeňte mít při ruce silonky, prvně požádejte partnera, ať zavře zraky, natáhněte si je na ruce a žačněte jimi přejíždět přes záda a krásně jej masírujte. Masáž se mu bude jistě zamlouvat a vy ho nechejte hádat, čím ho masírujete. Loverator radí: Pokud uhádne postupujte níže, šimrejte ho silonkami v oblasti podbřišku a klidně se mazlete s varlaty. Dotek silonek na citlivém šourku přivolá rozkoš.

Masáž okolí penisu spojte s orálním sexem, začněte penis škádlivě lízat, nejprve hlavičku a pak si jej vezměte do úst, v pusině vytvořte podtlak a laskejte a laskejte.

Po chvikové ústní údržbě přichází řada na navléknutí silonky na partnerův ztopořený stožár. Dotek jazyka  přes jemný materiál ho bude šokovat a vzrušovat zároveň. Hrajte si s tempem, bubnujte jazykem, šimrejte partnera na hrázi a občas na něj kukněte pohledem vášnivé milenky. Orgasmus vás nemine!
Loverator tip: Přítomnost ejakulátu se některým ženám příčí, pokud patříte do této skupiny, před výstřikem penis stimulujte ručně a pozorujte, jak se bělostná tekutina vpíjí do černočerných punčoch.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*