Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR No.1 LOVERATOR novinky Erotické pomůcky Loverator : Osobní odběr v Praze

Erotické pomůcky Loverator : Osobní odběr v Praze

Pro milovníky Loveratoru máme báječnou zprávou, skvělé a do detailu propracované erotické pomůcky si můžete vyzvednout v luxusním pražském butiku Intimity.cz. Odpadá čekání na poslíčka a pro nevšední erotické zážitky se můžete rozběhnout právě sem.


Erotické pomůcky Loverator: Jaké výhody pro vás plynou?

V době svého volna si můžete Loverator vyzvednout a těšit na luxusní orgasmus, který bude od teď tolik komfortní

♥ Vaše sexuální polohy budou podpořeny tak, aby vám přinášely tu nejsilnější slast

♥ Otevřte si bránu do tajů milostný prožitků, University of Erotica čeká jen na vás, než ji objevíte. Určitě vás překvapí netradiční  nápady, jak si oživit sex, doladit orální uspokojení a další tipy a peprné nápady na fascinující sexuální polohy za asistence Loveratoru. Přinášíme vám inspiraci, jak Loverator využít na báječných 100%.

♥ Podle názorů spokojených zákazníků a zákaznic můžeme potvrdit, že i zcela stereotypní sexuální polohy najednou ožijí ve zcela novém světle. Chce to  jen vyzkoušet sex na Loveratoru a už se  nebudete chtít milovat jinak!

♥ Díky revolučnímu sklonu budou mít spermie, co možná nejlepší přístup a rychlou cestu k cíli, tedy k vajíčku.

Sortiment rozkoše a erotické pomůcky značky Loverator jsou ty nejlepší dárky pro muže. Loverator samozřejmě myslí  na spokojenost v páru, tudíž pánové už nemusejí přemýšlet a zadávat do vyhledávače “ nápady na dárky pro ženy“, protože originální tip máte před sebou

Více informací o butiku, kam si zaskočíte pro Loverator, máme pro vás přímo tady!

Žádné komentáře

Napsat komentář


*