Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR lifestyle Sex a vztahy Jak se vyhnout špatnému sexu

Jak se vyhnout špatnému sexu

Milostné řádění je nespornou součástí partnerského vztahu a právě z tohoto důvodu nedovolte, aby váš sex s sebou nesl neuspokojivý přívlastek. Vyhoďte z vašeho repertoáru všechny sexu nepřejícné zlozvyky a přelaďte na milostné rodeo, jež má říz a punc neutuchající živočišnosti.

Nahlédněme společně pod pokličku jasných příčin, které pošlou sexuální řádění k ledu.

Stereotyp, léty opomíjený

Milujete se každou sobotu těšně po probuzení a vaše oblíbené pozice jsou také beze změny? Pokuste se zapomenout na vžitá pravidla a otevřete se novým, neprozkoumaným oblastem. Sex není a rozhodně nemusí být pouze jednotvárný, vždyť se dá v tolika směrech experimentovat. Není nic jednoduššího než se pustit do lechtivého hledání, vězte, že se budete ďábelsky bavit. Tip: Nalaďte se na správnou tóninu, erotická hra nabízí nespočet možností, které vám dopomohou se příjemně navnadit.

Prolistujte si spolu s partnerem Kámasútru a přeneste trochu Indie do vašeho soukromého ráje. I ty nejkrkolomnější polohy mohou být díky speciální vychytávce  ty nejpohodlnější! Orgasmický polštář představuje příjemnou oporu pro vaše tělo s jemností španělského sametu.

On by chtěl dělat to a vy zase tohle aneb nedostatečná komunikace

Toužíte po delší předehře nebo si chcete střihnout submisivní roli? Sdělte své tajná přání a představy vašemu partnerovi. V žádném případě se neomlouvejte tím, že to správný parťák prostě pozná. Nejen pro pány, ale i pro vás je lepší, když jasně dáte najevo to, oč žádáte.  Povídejte si o všem bez cenzury a věčných obav, zda je to vhodné. Pokud si něco přejete a nedostává se vám to, je nejvyšší čas to změnit.

Nevymlouvejte se, sex prospívá a jeho nepřítomnost škodí

Bolesti hlavy, předstíraný spánek a další výmluvy, že vám to něco připomíná? Neodmítejte partnera a zkuste přeladit na lepší program s jasným , rajcovním podtextem. Pánové sex prostě a jednoduše potřebují, pokud jej nenaleznou doma, mohou tuto pro vás „maličkost“ hledat jinde. Vždyť milování tolik sbližuje!

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*