Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR No.1 Napsali o nás Sex a vztahy Zkušenosti uživatelů Nevíš, na co je erotický polštář? Odpoví ti známý sexuolog!

Nevíš, na co je erotický polštář? Odpoví ti známý sexuolog!

Vášnivým hřebcům z Itálie a romanticky založeným Francouzům dost možná vyfouknou pověst skvělých milenců muži z Čech. Jak je to možné?

Orgasmických erotických polštářů není nikdy dost

Česko je jedničkou nejen v produkci piva, ale také ve výrobě erotických podložek, které se těší čím dál tím větší oblibě. Tato pomůcka slouží pro snažší dosažení orgasmu a i když může na první pohled vypadat jako pevnější polštář (s trošku odlišným tvarem), rozhodně toho dokáže při postelové akci o poznání víc. Dokonalé podložení těla je bránou k objevování nových sexuálních poloh. Speciální úhel pronikání je něco, čeho při sexu na rovné ploše nelze dosáhnout.

S podložkou k lepšímu sexu

Výhod podložky si všímají nejen jednotlivci z řad milovníků kvalitního sexu, ale i specialisté. Za všechny jmenuji známého českého sexuologa, MUDr. Ondřeje Trojana. Právě on společně se svými kolegy na prestižní TH klinice řeší pestrou paletu problémů z oblasti sexu a intimního života.

TH Klinika

Nová chuť experimentovat

Ženám často chybí orgasmus a vibrátor rozhodně není řešením, které by mohlo nahradit vášnivé milování. Pan doktor Trojan doporučuje nejen takovým ženám vyzkoušet orgasmický polštář. A výsledek? Oživení vztahu, snadnější dosažení orgasmu a nová chuť experimentovat. Na něco jako vibrátor ženy po kvalitním dovádění s partnerem snadno zapomenou.

Reference MUDr. Ondřej Trojan

MUDr. Ondřej Trojan
Je předním českým odborníkem na terapii sexuálních poruch, se kterou má dlouholeté zkušenosti. Promoval v roce 1993 na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Nyní působí jako vedoucí lékař oddělení sexulogie na pražské TH klinice, zároveň je taktéž soudní znalec a pravidelně publikuje odborné články. V letech 2004 – 2006 byl členem výkonného výboru Evropské sexuologické společnosti.

 


Domácí forma terapie

MUDr. Ondřej Trojan přijímá do terapie ženských sexuálních poruch pacientky společně s jejich partnery, protože jen díky spolupráci obou partnerů je možné dosáhnout skvělých výsledků. Erotická podložka Loverator je prvním a velmi efektivním krokem při řešení celé řady potíží, jenž nám kazí požitek ze sexu.

Loverator flatironLOVE

Doporučovaný lék

Je zbytečné se dlouhodobě trápit, když si prakticky každý pár může snadno naordinovat domácí formu terapie. Orgasmický polštář je osvědčený a jak je vidět, tak i odborníky doporučovaný lék.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*