Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR lifestyle LOVERATOR masáže Sex a vztahy 7 tajných triků, kterými zaručeně uspokojíte svoji partnerku v posteli

7 tajných triků, kterými zaručeně uspokojíte svoji partnerku v posteli

 

Každý správný chlap sní o tom, aby jeho milostné kvality byly partnerkou oceněny. Ženy to však s orgasmem mají tak trochu jinak, osvojte si následujících sedmero tipů, kterými lze vaši milou 100% sexuálně obšťastnit. Pokud bude spokojená ona, absence sexu a výmluvy na bolest hlavy nebudou na pořadu dne.

Podpořte její sebedůvěru a vysekněte ji  poklonu

Ženy  často mají problémy s nahotou a celkově nízkým sebevědomí v této oblasti. Pokud se chcete těmto komplexům vyhnout, pochvalte její křivky. Potěšte ji dárkem v podobě erotického prádelka a těšte se z báječné podívané, která vám právě vyvstala na odiv.  Zdravá porce sebedůvěry zapříčiní spontánnost a mnohem jiskrnější sexuální vzrušení. Rozkoš volá, proto tedy vzhůru dobýt vrchol!

Nalaďte ji a vsaďte na milostnou předehru

Napusťte si společnou vanu a rochněte se ve voňavé náruči pěny nebo aromatické olejíčku. Vonná přítomnost uvolní smysly, teplá voda stopne napětí  a přivodí dráždivou atmosféru. Erotická masáž je určitě skvělou variantou oblíbené a tolik potřebné milostné předehry, mnoho žen si bez této vsuvky nedokáže představit následný průběh. Líbání, intimní doteky a vhodně zvolená slova, to jsou hlavní pilíře opravdové předehry.

Zjistěte, její vysněné představy a to, co má ráda: Bod g

Utněte stud a přímo se poinformujte na erotické polohy a milostné sexuální variace, které ji vždy umožní dosáhnout orgasmu. Pokud si  myslíte, že to zvládnete i bez těchto informací, musíme vás zklamat. Každá žena je jiná a s tím také souvisí cesta za orgasmem. Jasné erotické představy a fantazie vám řeknou mnohé a vy si už nebudete muset lámat hlavu, jak úspěšně dovést vaši partnerku k vyvrcholení.

Inspirujte se lechtivým snímkem podle jejího výběru

Rádi byste, aby vaše partnerka souhlasila se shlédnutím porna? Nechejte finální výběr na ní, i z této volby můžete získat představu, co se jí  líbí či naopak nezamlouvá. Po té bude pouze a jenom na vás, aby přišlo na zkrocení jejího živočišného temperamentu.

Překvapte ji dráždivou textovkou: Sex doma bude bezkonkurenční

Těšíte se na příchod z práce a nemůžete se dočkat, až se s vaší vyvolenou pomilujete? Seznamte ji s vaším přáním skrze mobilní telefon. Obsah sms zprávy nechejte ve výstižné, ale přesto smyslné podobě. Vězte, že se na vás bude těšit!

 

Orální sex: V hlavní roli klitoris a rozkoš

Při dráždění partnerky jazykem věnujte pozornost poštěváčku a pohrávejte si s ním. Uvidíte, že se budou dít doslova do písmene zázraky. Velká většina žen je vzrušivá právě na tomto místě, vezměte tuto informaci za svoji a využívejte této moci ve váš prospěch. Již nyní máte předem vyhráno!

Po sexu pokud možno neusínejte

Po tak úžasném milování vás přepadl známý pocit únavy? Zažehnejte ji a věnujte se vaší drahé polovičce, která vaši přítomnost i po sexuálním maratonu jistě ocení.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*