Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Erotické hry pro nespoutanou společnost

Erotické hry pro nespoutanou společnost

Délka: 60 – 120 minut

Ideální kombinace aktérů: muži a ženy v jakékoliv kombinaci

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické pomůcky, hrátky pro náročné, sex pro zkušené, masáže, erotické polohy

Vyzkoušelo: 356 sexuchtivých partiček

Hodnocení odborníka: Rozjeďte to na domácí párty a užijte si neobvyklé milování ve společnosti svých přátel.

Ingredience:

1x skleněná láhev od právě vypitého alkoholu

1x partička sexuálně naladěných lidí (muži, ženy libovolně čím více tím lépe)

1x vibrátor, či jiné erotické pomůcky

Více kusů ochranných pomůcek

Doporučený postup:

Na takovou akcičku pozvěte pouze přátele, kteří mají rádi sex, jsou nespoutaní a nebojí se odvázat. Stydlínky a ostýchavky pro tentokrát nechte doma.

Hru FLAŠKA jistě není potřeba představovat, ale pojďte se trochu více odvázat a vyzkoušejte možnosti pro odvážné partičky. Posilněte se alkoholem do správné nálady, zábrany padají, údy se topoří a body G čekají na vaše dráždění.

Posaďte se do uzavřeného kruhu, doprostřed položte skleněnou láhev, erotické a ochranné pomůcky.

Libovolný hráč otočí lahví, počkejte, až se láhev zastaví. Možností, o co hrát, je mnoho.

Začněte pozvolna, na koho ukáže hrdlo lahve, svlékne jeden kus oblečení a vymyslí nějakou erotickou povídku. V točení se střídejte po směru hodinových ručiček.

Vaše fantazie pracuje, přidejte tělesný kontakt, na koho ukáže hrdlo, provede tomu na opačném konci masáž, předvedou spolu různé erotické polohy, či splní jiný úkol, který zadá ten, co láhev roztočil. Pokud už jste dostatečně nadržení, zapojte do akce vibrátor, vlastní jazýčky, ztopořené penisy a vlhké štěrbinky. Drážděte dámské G body či pánské análky, nezapomínejte používat ochranu a dodržovat hygienu.

Užijte si krásné milování a bouřlivý orgasmus. Ze hry postupně vypadávají ti, co dosáhly vyvrcholení (musí to být opravdu vlhký orgasmus, žádné hrané divadélko). Vítězi jsou všichni zúčastnění, protože kdo nešvindloval, užil si nezapomenutelnou rozkoš.

TIP sexuálního guru:

Obohaťte běžnou masáž o prvky z tantrické masáže, položte své protějšky na pohodlné orgasmické polštáře a hlaďte je různými předměty, jako peříčko, vonné olejíčky a další, váš protějšek může hádat, čím se jeho těla dotýkáte.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*