Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR lifestyle ORGASMICKÉ srdíčko Sex a vztahy Jak můžete díky erotické podložce zvýšit požitek z milování?

Jak můžete díky erotické podložce zvýšit požitek z milování?

 

Přemýšlíte neustále o tom, jak vylepšit a celkově dát vašemu milování přívlastek zcela bezchybný? Utvrzujete se v to, že jste vyzkoušeli snad úplně všechno a že vás již skutečně nic nepřekvapí? Za pomocí orgasmické podložky zažijete nevídané, a to i při standardních erotických pozicích. Je ten nejvyšší čas seznámit se se světovým hitem gigantických rozměrů.

Sexuální radovánky čekají jen na vás

Každá žena se dokáže dostatečně uvolnit, pokud se cítí komfortně a zároveň sexy. Nejen tyto pocity vzbuzuje u něžného pohlaví právě orgasmická podložka, jež byla citlivě vyvinuta právě pro nadstandardní prožitky z milování.

Zakoupení flexibilního polštářku Loverator garantuje několik výhod a bonusů, které automaticky plynou z jeho užívání. Dosáhnout orgasmu v podobě erotické extáze bude pro pár naprostou samozřejmostí, což působí více než návykově.

Sex doma: Zapomeňte na zmuchlaný polštář, který stejně nikdy neplnil svoji funkci

Přáli jste si, aby vám byl polštář oporou při milování, ale bohužel k tomu nikdy nedošlo? Vsaďte na erotickou pomůcku, jež umí přispět k erotickému napětí tím správným směrem. Podivovali jste se občas nad tím, proč právě sexy hračky vůbec nevybízejí k orgasmu? Přeci studený plast či silikon nemůže vyvolat vášnivé reakce!

Zapomeňte na  erotické pomůcky, které dostatečně neprezentují svůj význam a spíše mají tendenci zcela nevzrušivou. Ulehněte na španělský samet , nechejte se laskat a unášet něžným pohybem směrem vzhůru až k hvězdným dálkám. Přizvěte si Loverator a vtiskněte vašemu milování zcela jiný směr, mnohem lákavější než kdy předtím.  Se vším komfortem a dávkou hebkosti se oddávejte touze a nechejte rozkoš proudit celým tělem. Jakákoli erotická poloha bude rázem jiná a mnohem intenzivnější.

Vysoká variabilita, přizpůsobení se každé situaci a omývatelný povrch

Jste právě v nejlepším a toužíte po jiné poloze, která bude mít blíže k bodu g? Není nic jednoduššího než podložku rychle a efektivně přizpůsobit dle vašich představ. Obáváte se, že jemný povrch zaneřádíte milostnou tekutinou? Strach není na místě, vlhký hadřík mu opět navrátí čistotu. Také vaše děti budou podložku Loverator považovat za příjemnou, nenásilně splyne s interiérem bytu a možná padne do oka právě vašim dětem či partnerovi při lenošení. Výhod existuje nespočet, nevýhoda však pouze jedna, a to že nebudete vědět, kterou polohu dříve vyzkoušet. A takové nevýhody jsou přeci velmi přínosné!

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*