Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR novinky LOVERATOR redakce ORGASMICKÉ srdíčko Sex a vztahy Májová soutěž s Loveratorem pokračuje

Májová soutěž s Loveratorem pokračuje

Pokud jste se nezapojili do naší lechtivé soutěže, napravte to a přivolejte si štěstěnu na vaší stranu. Hrajeme o báječné orgasmické srdíčko s názvem iloveLove, které využijete při sexu na několik způsobů. Kdo Loverator srdíčko nevyzkouší, nikdy nepozná všechny jeho výhody. Vyžeňte stereotyp z vaší ložnice a nadechněte se svěžího vánku, jež k vám zavane díky sametovému polštářku.

 

Prastarý symbol lásky vám nejen zpříjemní a zpohodlní sexuální prožitek, ale především vás dva ještě více spojí. Díky propracovanému modelu ve tvaru srdce vás bude sex bavit a vzájemné pouto mezi vámi dostane ještě více na intenzitě. Orgasmické srdíčko iloveLove využijete nejen ve dvou, ale i vy sami si budete moci užít sólo a vycestovat za orgasmem až ke hvězdám. Polechtejte štěstěnu a vyhrajte tuto vychytávku pro vás a vašeho partnera.

Jak soutěž probíhá?

Napište nám váš příběh na téma:  Kdy, kde a s kým jste se na prvního máje  opravdu nevšedně pomilovali? Tři nejpovedenější příspěvky zveřejníme a ten, který bude mít nejvíce „lajků“ vyhraje důmyslné srdíčko iloveLove.

Vaše příběhy posílejte na [email protected]

Termín soutěže: 01. 05. 13 – 18.05.13

Dychtivě očekáváme vaše názory a těšíme se na vítěze, protože láska a milování prostě patří k sobě. Posilněte tuto vzájemnou kombinaci a upevněte partnerský vztah.

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*