Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home Sex a vztahy Báječné tipy na rande: Podpořte váš vztah, někdy pouhý sex nestačí

Báječné tipy na rande: Podpořte váš vztah, někdy pouhý sex nestačí

Slýcháváme to všude! Uspokojivý partnerský sex vede k trvanlivému vztahu a pohodovému soužití. Pokud si přejete, aby vám vztah fungoval podle představ, je důležité vědět, že kvalitní sex je jedna věc a emocionální rovnováha záležitost zcela jiná.

Cirkusácké číslo: Exotika, po které pookřejete

Zkuste zapátrat v paměti, jak dlouho jste nebyli v cirkusu? Že si vlastně ani nepamatujete!? Sjednejte nápravu a zarezervujte si vstupenky, nevšední atmosféra a především dobrá nálada vás ještě více stmelí. Pak se vydejte na procházku a ruku v ruce plánujte další dobrodružství, protože jedině tak, kdy se má člověk na co těšit, může překousnout ledacos.

Let balonem a srdce v oblacích

Pošimrejte trochu hladinu adrenalinu a zamluvte si led balonem ve vašem okolí, nebo si zajeďte do Prahy a zkoumejte její krásu z ptačí perspektivy. Na tak silný zážitek jen tak  nezapomenete!


Večeře s výhledem na Vídeň aneb příjemný večer v kabince vídeňského velikána

Milujete Vídeň a Prátr zároveň? Na nic nečekejte a lapněte po možnosti večeřet v kabince obřího ruského kola. Budete se cítit fantasticky a není nic lepšího, jak večer završit na bláznivých atrakcí, které se těm u nás prostě nemohou rovnat.  Když už budete ve Vídni, mrkněte se na například do obchůdku ala sexshop a přivezte si na památku erotickou pomůcku či vibrátor.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*