Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra Sex a vztahy Dárky pro muže i dárky pro ženy: Pán rozkoše set Original COMBO

Dárky pro muže i dárky pro ženy: Pán rozkoše set Original COMBO

Dali jsme si za cíl najít ten nejlepší tip na dárky pro muže a na dárky pro ženy a podařilo se! Máme tady vítěze, který zkvalitní partnerský sex. Všechny výhodu setu Original Combo se dozvíte v dnešním článku, který voní po lásce a chtíči. Ty nejlepší dárky pro podporu fyzické lásky najdete na loverator.cz. Kdo se nepodívá, neuvěří!

Original Combo je prostě dokonalý a navržen do detailů

Nudné a stále se opakující erotické pomůcky? To vám u značky Loverator nehrozí! Proč?

Loverator se zaměřuje na báječné erotické podložky pro ještě větší sexuální stimulaci a přítomnost intenzivního orgasmu. S tím také úzce souvisí nadčasový design a originalita na trhu se sexy hračkami. Loverator myslí na všechny, kteří si chtějí sex nejen užít, ale také jakýmkoli způsobem ozvláštnit, vylepšit a povýšit jej na další level v pomyslném žebříčku se sexuálními prioritami.  Hebkost sametu se pojí s báječným tvarem a úhlem, čímž vznikají jedinečné erotické pomůcky, které se tak na první pohled netváří. S klidným srdcem si je můžete přes den přesunout do obýváku a lebedit si na nich, krásně podpoří sklon zádové části například při čtení nebo při dívání se na televizi.

Objevuj a inspiruj se na University of Erotica! Loverator vás zve na erotický průzkum, kde se dozvíte tipy na skvělý orgasmus, sexuální polohy pro znásobí chtíče a další báječné informace, které vám ještě nikdo nikdy neřekl!

Dárky pro ženy a dárky pro muže – Original COMBO maximální prostor pro maximální orgasmus! – Ten nejlepší dárek pro partnery

Zákazníci z celého světa si oblíbili FlatironLove a také AirLove, a to pro jejich 100% prožitky a dobrodružství, které vám snesou do všedních dnů. Teď už si nemusíte rozhodovat, která z uvedených podložek bude ta nejlepší? Protože je můžete mít obě a získat tak velký prostor pro milování. Sexuální polohy budete moci nyní prozkoumávat z úplně jiného úhlu, který vám před tím byl zapovězen. Skvěle si na Original Combo užijete například pozici 69, kdy se vzájemně orálně uspokojujete a takových nápadů je nespočet. Pro inspiraci na sexuální polohy se můžete mrknout na University of Erotica, protože tam se to nápady jenom hemží.

Erotické pomůcky, které překvapí. Pojďme blíže prozkoumat Original Combo

Díky kvalitnímu provedení se můžete oddávat sexu a užívat si ty nejexotičtější sexuální polohy. Mohli bychom vám vypsat všechny jejich variace, ale my věříme, že vás právě jejich objevování s partnerem, kterého milujete, bude naplňovat a bavit jako nikdy. Víte to, že když se dva lidé shodují v sexu a skvěle si ve vztahu rozumí, mají tak zaděláno nejen na báječný život, ale také se více pouštějí do erotických experimentů? Buďte těmi šťastlivci i vy!

Original Combo zakoupíte za výhodnou cenu 3990 Kč, a to díky snížení o skvělé 2190 Kč. Barevné provedení si vyberte podle tónu ložnice – Champagne, černá a fialová.

♥Chci koupit  Original Combo ♥

Dárky pro muže i dárky pro ženy : Podívejte se na video, kde se vám Original Combo představí v celé své kráse! No není úžasný? My v redakci jsme si ho oblíbili.

Další lechtivé video můžete sledovat tady!

)

Žádné komentáře

Napsat komentář


*