Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Navnaďte partnerku erotickou SMS a zadělejte tak na divoký sex

Navnaďte partnerku erotickou SMS a zadělejte tak na divoký sex

Délka: 10- 15 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: ženský orgasmus, erotické hry, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy, rozkoš

Vyzkoušelo: 142.945 párů

Hodnocení odborníka: Taková rajcovní, erotická SMS plná fantazie dokáže pěkně rozdráždit a naladit vás na krásné milování.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x erotická fantazie

1x erotická SMS

Doporučený postup:

Máte v práci dlouhou chvíli a přemýšlíte, jak si to večer se svoji milou pěkně užijete v pelíšku, a jaké nové erotické polohy dnes vyzkoušíte? Překvapte partnerku a pošlete ji vzrušující zprávu mobilem, zaručujeme, že po takové SMS erotické konverzaci, ji večer hlava určitě bolet nebude. Mnoho párů se stydí otevřeně nahlas říkat ty pravé toužebné a chtivé větičky a proto pomocí SMS se můžete dostatečně vyřádit a zapojit erotické fantazie, kterým se meze nekladou. Není nic hezčího a vzrušujícího, než dostat příjemnou erotickou zprávičku. Možná se partnerka na poprvé trochu začervená a nebude vědět co odpovědět, takže pokud se hned neozve, nelekejte se a pošlete další ještě vyzývavější, na kterou bude mít možnost snadné odpovědi. Něco v tom smyslu jako: „Myslím na tebe celý den miláčku, na tvé krásné voňavé tělíčko, přemýšlím, jaké spodní prádlo máš dnes na sobě?“ Jistě se chytne a pak už jen laškujte a podněcujte touhu po společném milování. Večer se na sebe vrhnete, jako byste se neviděli měsíce a užijete si divoký nekonečný orgasmus.

TIP sexuálního guru:

Pro ještě odvážnější je tu další možnost, jak způsobit rozkoš a touhu příjemci. Odskočte si na záchod, vytáhněte penis a nahoňte ho do celé své krásy, vyfoťte a pošlete MMS své partnerce a čekejte odpověď. Možná vás její vlhký klín, nebo ztopořené bradavky na obrazovce mobilního telefonu vzruší natolik, že si ho budete muset vyhonit hned sám na záchodku.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*