Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Dráždivé erotické hry vám snesou nevšední milování

Dráždivé erotické hry vám snesou nevšední milování

Délka: 45 – 50 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: erotické hry, partnerský sex, masáž, rozkoš, sex doma, milování

Vyzkoušelo párů: 20 550

Hodnocení odborníka: Originální sex si žádá také nevšední začátek. Poznejte kouzlo erotických her a jednu si pozvěte také do vašeho milostného života.

Ingredience:

1x erotická hra

1x žena a muž

1x láhev vína

1x volný obývací pokoj nebo ložnice

Zapomeňte na klasickou předehru a zkuste něco nového. Nejen, že se báječně pobavíte, ale především se dostatečně připravíte na sex, jež bude bezprostředně následovat. Přesuňte se do ložnice nebo případně do obývacího pokoje a vytáhněte erotickou hru. Na českém trhu jich naleznete nespočet, poohlédněte se po značce Albi nebo zabrouzdejte na netu a tu nejzajímavější můžete například darovat vašemu partnerovi k narozeninám či k oslavě výročí. Pro navození té nejlepší atmosféry doporučujeme také skleničku vína na uvolnění, protože některé úkoly jsou opravdu velmi odvážné. Pokud jste tak trochu stydliví, je velmi pravděpodobné, že se budete červenat!

Erotické hry fungují na podobných principech jako staré dobré Člověče, nezlob se. Akorát na cestě k cíli na vás čeká řada smyslných úkolů, jež si žádají splnit jejich účel. Smyslnost daných úkolů budou postupně přibývat na intenzitě a pomaloučku vás krásně navnadí. Prvně se budete lehce líbat na rty, obejměte se nebo olíznete partnerovi bradavku. Dále se připravte třeba na erotický striptýz,  na  vibrátor nebo jiné erotické pomůcky. Pocit vzrušení a rozkoš bude našlapovat po špičkách okolo vás a  co nevidět vás  prostě dostane. Zkuste vydržet až do konce hry, po té se po sobě vrhnete jako zběsilí!

Ničím se nezdržujte a rychle spojte vaše těla v jedno. Dámy, nastavte se vašemu protějšku tak, jak to máte nejraději a užijte si zběsilé milování a vášnivé tempo. Nevšední předehru zakončíte originálním sexem, který vám přinese rozkoš se vším všudy.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*