Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR antistress LOVERATOR kamasútra LOVERATOR masáže LOVERATOR recepty Orgasmické sexuální hrátky s lubrikantem a vibrátorem loveME

Orgasmické sexuální hrátky s lubrikantem a vibrátorem loveME

Délka: 30-45 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž, žena a žena

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: erotické příběhy, erotický sen, vibrátor hrátky, ženský orgasmus, sexuální polohy, lesby, erotická pomůcka

Vyzkoušelo: 4.937 párů

Hodnocení odborníka: určitě vyzkoušet, boří hranice stereotypu a oživuje sexuální život

Ingredience:

1x Podložka Loverator deepLOVE

1x Silikonový vibrátor Loverator loveME

1x Chladivý lubrikační gel pro umocnění zážitku, doporučujeme lubrikační gel durex play tingle

Doporučený postup:

Po krátkém vzájemném přibližovaní na úvod, se pomalu přesuňte k posteli či sofá a začněte svou partnerku, ještě ve stoje, líbat na krku a rtech. Hlaďte ji přitom ve vlasech. Můžete ji rovněž šeptat do ouška příjemné fráze a pokud to má ráda, tak jí i jemně olizovat ušní lalůčky. Nemluvte však zbytečně. Tuto fázi rozhodně neuspěchejte a nepodceňujte, má svůj význam a navodí tu správnou atmosféru.

Postupně svlékněte partnerku a uložte ji pohodlně na záda. Pod zadeček jí vsuňte podložku či polštář (pro dosažení maximálního blaha a té správné polohy bez svalových vypětí je naprosto ideálním pomocníkem Loverator deepLOVE). Začněte partnerku hladit konečky prstů po celém těle, od hlavy až po chodidla. Přejíždějte jí svými prsty po rukou, stehnech a jemně také v tříslech, ale nedotýkejte se ještě jejich nejintimnějších míst. Vibrátor Loverator loveME (zatím vypnutý) dejte do rukou partnerce, ať se s ním seznámí. V této chvíli doporučujeme použít chladivý lubrikant durex tingle, který lehce naneste na partnerčin klín a rozetřete. Chladivý gel doporučujeme nanést i na partnerčin pošťeváček. Poté vezměte partnerce vibrátor LOVE ME, který jste jí prve zapůjčil/a k seznámení a nasaďte si jej na prst. Přejeďte vibrujícím LOVE ME po partnerčiných rtech a nechejte ji, ať si vychutná zvuk jeho vibrací a jemně jej nasliní. Sjíždějte s vibrující hračičkou přes partnerčin krk až na hrudník, kde ji jemně přejíždějte přes bradavky. Po několika sekundovém až minutovém laskání bradavek (závisí na tom, jak moc vaši partnerku vzrušuje hra s jejími prsy), se přesuňte přes její podbřísek až k místu největší rozkoše. Zde doporučujeme masírovat nejprve místa okolo samotných „třísel.“ Nespěchejte. V nepravidelném intervalu zajíždějte s LOVE ME do míst mezi partnerčin „otvor“ a pošťeváček. Semtam se pošťeváčku dotýkejte, lehce, jen konečkem vibrátoru. Pocit tohoto vzrušení umocní právě onen chladivý lubrikant. Střídejte vibrátorky a nenechejte partnerku přijít na interval doteků. Bude ji nejvíce vzrušovat právě ona nepravidelnost a to, že nikdy nebude přesně vědět, kdy „to“ přijde. Svými vzdechy Vám dá ale jasně najevo, kde máte přidat. V určitém intervalu také doporučujeme oddálit vibrující vibrátor LOVE ME uplně a jen se zadívat partnerce do očí, případně ji nechat olíznout jeho špičku a pak se zase věnovat toužené masáži onoho místa. Přidávejte na intenzitě a naslouchejte partnerčiným vzdechům dokud nedosáhne vytouženého orgasmu. S vibrátorem LOVE ME zažije vaše partnerka neskutečnou slast a váš sexuální život získá zcela nový rozměr. Ale pozor, je třeba i vaší šikovnosti :-)

TIP sexuálního guru:

Vibrátor Loverator loveME doporučujeme nasadit na prostředník stimulující ruky. Při postupné a správné masáži onoho místa, zažívá partnerka vskutku slastnou rozkoš při vyvrcholení, navíc s nutnou dávkou nečekaného vzrušení. Pokud už vibrátor LOVE ME používáte delší dobu, je možno tyto hrátky okořenit i tak, že si LOVE ME pořídíte ještě jednou – jeden vibrátor budete mít na prstě Vy a druhý partnerka. Může se tak částečně dráždit i sama a to ve chvílích, kdy se Vy budete věnovat jiným místům jejího roztouženého těla. Takto zjistíte dokonale, kde se jí to nejvíce líbí. Doporučeno rovněž pro lesbické hrátky.

Loverator loveME na YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=uBFdIhKmdEQ

http://www.youtube.com/watch?v=Cle-gVXR5lg

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*