Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Zadělejte na vášnivé milování a upečte žhavý orgasmus

Zadělejte na vášnivé milování a upečte žhavý orgasmus

Délka: 15-45 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické povídky, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy,

Vyzkoušelo: 110.598 osob

Hodnocení odborníka: Tráví manželka dlouhé hodiny v kuchyni při přípravě vašich oblíbených dobrot? Překvapte ji při zadělávání těsta a upečte spolu divoký orgasmus.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x kuchyň

Doporučený postup:

Pozorujete partnerku, jak se ladně pohybuje okolo kuchyňské linky. Smyslně olizuje vařečku, aby ochutnala sladký krém
na váš oblíbený moučník. Erotická fantazie začíná pracovat. Představte si, že právě ta vařečka je váš nadržený tvrdý penis, po němž jezdí mrštný jazýček a lahodně olizuje vaše spermie. V kalhotách pocítíte záchvěv touhy a vzrušení, okamžitě začnete vymýšlet erotické polohy. Vyčíhejte správnou dobu, kdy vaše partnerka bude stát chvíli na místě, třeba když zrovna bude zadělávat těsto. Nenápadně k ní přistupte ze zadu a pevně uchopte její prsa, mačkejte a krouživými pohyby je masírujte. Možná se bude bránit, že má práci, abyste ji nechal být. Ovšem vy se nedejte, na nic nečekejte a stáhněte jí kalhoty. Začněte dráždit její klitoris a až ucítíte vlhkou štěrbinku, zasuňte ruku hlouběji a podrážděte bod G. Nechte ženu nadále pokračovat v rytmickém hnětený vařečkou. Zaklekněte a ochutnejte šťávičku v jejím rozkroku, masírujte zadeček a podrážděte také análek. Brzy pod vlivem rozkoše nevědomky vyšpulí zadeček, jako fenka, která nastavuje zadek pejskovi. Pevně ji uchopte kolem pasu a svižně ji ho strčte do vlhké roztoužené broskvičky. Tvrdě v rytmu hnětení přirážejte hluboko do jejích útrob.

TIP sexuálního guru:

Když už je těsto vymíchané, je třeba ho nechat alespoň 20 minut vykynout, což je ideální čas na zakončení vašich sexuálních hrátek, vášnivým milováním v kuchyni na zemi. Vyvrcholení se dostaví téměř okamžitě a máte upečený slastný orgasmus.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*