Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR novinky Napsali o nás Sex a vztahy Zkušenosti uživatelů Nevídaný experiment, který změnil 4 ženám život

Nevídaný experiment, který změnil 4 ženám život

Sex bez orgasmu se stal pro ženy absolutně běžným zážitkem ve vztahu, v manželství a celkově v jejich milostném životě. Naštěstí některé z nich snahu okusit ten slastný vrchol milostných hrátek nevzdávají. Jak dopadly 4 ženy, které se před rokem rozhodly orgasmus objevit v celé jeho kráse?

Orgasmický výbuch si zaslouží i ženy

Vědci a sex, to je pekelně nevěrohodná kombinace. Jeden týden se dočteme, že masturbace prodlužuje život, další nás američtí vědátoři přesvědčují o tom, že nadměrné množství postelového dovádění nás přivede do hrobu. Jedna statistika však hovoří jasně! Orgasmus při sexu s mužem zažije pravidelně jen nějakých 13 % žen. Zkuste se zeptat ve svém okolí a uvidíte, že vyvrcholení je pro spoustu žen i přes snahu partnera nedosažitelným cílem. Je vůbec možné po letech sexu bez orgasmus něco změnit?

Každá žena, která souhlasila s účastí v tomto experimentu, obdržela erotickou podložku flatironLOVE.

Revoluční experiment

 

 

 

Loverator se rozhodl najít odpověď. Před rokem oslovil 4 ženy, jenž ještě nikdy nezažily orgasmus při sexu s mužem. Každá získala k testování orgasmickou podložku flatironLOVE a bezplatnou konzultaci u předního sexuologa. Nyní jsme účastnicím revolučního experimentu položili několik otázek na tělo a víme, jak vše dopadlo.

Žanete (27 let)

1) S jakým očekáváním jste přijala nabídku Loveratoru na vyzkoušení jejich erotické podložky?

Absolutně s žádným, protože jsem v honbě za orgasmem s nynějším přítelem vyzkoušela už vše. Od klasiky v podobě erotických hraček jako je vibrátor či vibrační kroužek na penis, až po různé techniky jako tantrický sex.

2) Dokážete nyní po roce s Loveratorem říct, v čem byl hlavní problém?

Nikdy jsem nevěděla, proč nemám i přes hezké milování orgasmus. Sexuolog viděl chybu v tom, že se nedokážu uvolnit a potřebuji asi víc péče. Teď už vím, že měl pravdu. Díky Loveratoru jsem objevila velmi pohodlné polohy, u kterých jsem se uvolnila a soustředila se na to hlavní.

3) To skoro zní, jako byste orgasmus opravdu našla, nebo snad ne?

Máte pravdu, sice to nebylo hned, ale doopravdy se to povedlo. Dnes mám orgasmus prakticky pokaždé, jen někdy mě partner při pohledu na můj vyšpulený zadeček sobecky předběhne. Loverator hrál v tomto úspěchu důležitou roli, ale část je také v hlavě a v souhře partnerů.

Simča (20 let)

1) Hodně mladých dívek a žen bojuje s tím, že sex je pro ně jen aktivita pro uspokojení partnera. Jak je tomu u vás?

To máte recht. Nejsem až tak zkušená, ale třeba můj ex si myslel, že pro moje uspokojení stačí 10 minut předehry, nějaký ten orál a je hotovo. Pochopitelně neměl pravdu a já si naivně myslela, že předstírání orgasmu můj problém vyřeší.

2) Jak si užíváte sex s nynějším partnerem, se kterým máte k dispozici erotickou podložku od Loveratoru?

Děsně jsem se styděla vyzkoušet nějakou pomůcku. Chápete, co myslím ne? Pak jsem ale začala poznávat sama sebe, moje tělo a to, co mu dělá fakt dobře. S miláčkem jsem vyzkoušela klasického misionáře s Loveratorem a ještě dlouho jsem rozdýchávala to, co to se mnou udělalo.

3) Dokážete popsat hlavní rozdíly

No, jak jsem řekla na začátku, nejsem žádný expert, ale pokusím se. Výhodu vidím v tom, že všechno je citlivější. Partnera vnímám mnohem víc. Podložení těla a jiný úhel prostě dělá divy. Máme oblíbené polohy, kterých se nemůžeme nabažit a… to je asi tak všechno, co potřebujete vědět.

Magda (41 let)

1) Aniž bychom vás chtěli jakkoli urazit, přece jenom jste už ve věku, kdy byste měla mít v sexu vyzkoušené vše. Co jste věděla o Loveratoru, než jste měla možnost ho vyzkoušet.

Nemusíte se bát, máte totiž pravdu. Většina žen kolem čtyřicítky doopravdy zná dokonale své touhy a potřeby. Já jsem Loverator neznala a orgasmus také ne. Sebeuspokojování mě akorát deprimovalo a i když mi byl manžel velkou oporou, hledání mého vrcholu jsme vzdali už před lety.

2) Kde jste našla odvahu hledat orgasmus a nové prožitky?

Co jsem mohla ztratit? Sexuolog mi doporučil odprostit se od minulosti a já jsem moc dobře věděla, že vášen je v manželství důležitá. Většina mých kamarádek se rozvedla právě kvůli nudě v posteli, třebaže si to některé z nich do dneška nepřiznaly.

3) Máte tedy nyní při sexu s manželem orgasmus? V čem se vaše milování změnilo?

D můžu hrdě prohlásit, že si užívám sex jako nikdy dřív. Milování je pro mě konečně příjemnou záležitostí, na kterou se těším celý den v práci. Pochopitelně z toho těží i manžel. Byla bych ráda, kdyby ženy pochopily, že ani kolem čtyřicítky není nic ztraceno. Cítím se jak mladá kočka plná energie!

Michaela (32 let)

1) Vyzkoušela jste někdy dřív vyhledat pomoc u sexuologa?

Upřímně ano, ale výsledek se nedostavil. Poslední konzultace mi ale dost otevřela oči. Stydět se je zbytečné, sex je přirozenou součástí života.

2) Můžete tedy detailně říct, jak prožíváte orgasmus nyní?

Přečetla jsem si zkušenosti všech možných žen a bohužel vás asi zklamu. Nemyslím si, že bych zažila orgasmus jako takový. Ano, sice už jsem zažila něco velmi příjemného, ale nikdy to nebyl takový ten nefalšovaný výbuch, jaký ženy někdy popisují. Orgasmus, pokud se to tak dá nazývat, jsem zažila ve formě mírného brnění po celém těle, ale nevzdávám se a na pořádnou explozi ještě čekám.

3) To je docela překvapení, takže si myslíte, že vám Loverator nepomohl?

Špatně jste mě pochopili! Určitě mi pomohl, dříve jsem neznala ani to brnění. Loverator při sexu používám občas, ale oblíbila jsem si ho také jako relaxační podložku a vlastně i luxusní doplněk interiéru. Docela přemýšlím o jiných modelech, protože jsem si všimla, že nabídka se za ten rok pořádně rozrostla.

Nelze spoléhat na osud

Každý experiment s sebou přináší nejistotu, ale vyzpovídané ženy jasně odpověděly na to, v čem byl jejich hlavní problém. Při hledání orgasmu je zapotřebí jít změně naproti a nebát se vyzkoušet něco nového. Tímto bychom chtěli všem účastnicím od srdce poděkovat, protože jejich odvaha bude dost možná impulsem pro všechny ženy, jenž na svůj velký moment ještě čekají. Zkušenosti s Loveratorem jsou v mnoha ohledech různé, stejně jako lidská sexualita. Nebojte se hledat orgasmus a vyzkoušet orgasmický experiment na vlastní kůži.

 

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*