Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Erotický scénář: Nestydatá stopařka a roztoužený řidič

Erotický scénář: Nestydatá stopařka a roztoužený řidič

Délka: 45 – 50 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější je potřeba trpělivost/ odvaha

Zařazeno v kategorii: erotické hry, partnerský sex, masáž, rozkoš,  milování

Vyzkoušelo párů: 12 690

Hodnocení odborníka: Zahrajte si roli sexy stopařky nebo lehké děvy a uspokojte své sexuálné fantazie.

Ingredience:

1x žena a muž

1x auto

1x odvážný outfit

1x kabelka

Domluvte se s drahým na tom, že zrealizujete tuto pro někoho odvážnou akci. Poradíme vám, jak dotáhnout tento milostný tip až do konce.

Zvýrazněte váš zevnějšek v tónu ryze smyslném, upotejte pozornost vašeho vyvoleného k vašim rtům, výstřihu a dlouhým nožkám. Oblékněte si provokativní sexy šaty nebo kraťunkou mini, ve které zazáříte. Hřívu nechejte rozpuštěnou a kabelku vezměte s sebou. Skvěle vyniknout také vysoké černé kozačky. Nezapomeňte na ně!

Nechejte se partnerem vysadit na poměrně opuštěném místečku. Ten pak otočí vůz a následně pro vás přijede jako náhodný stopař, který touží po sexu. Svádějte ho, zatočte kabelkou a použijte tento starý symbol pro získání potencionálního milence či v našem případě zákazníka. Rafinovaně se skloňte k otevřenému okýnku a nechejte řidiče nakouknout do napěchovaného dekoltu. Vaše kozičky budou přímo volat o polaskání a masáž bradavek.

Bez váhání nasedněte a rozjeďte se směrem k cíli, který jste si zvolili již dopředu. Vy muže neustále provokujte, hlaďte mu naběhlý penis přes  látku džín a užívejte si jeho erekce. Věřte tomu, že bude víc a víc gradovat.

Pomilujte se v autě bez jakýchkoli cavyků, krásně  mu  začněte kouřit penis po celé délce a buďte odvážná. Používejte s klidnou duší také ostřejší slova a plně se vžijte do role sexy děvčete.  Nasedněte si na ztopořený kolík a vydovádějte se k orgasmu. Blíží se orgasmus vašeho milence? Bez okolků změňte pozici a nechejte si horkým semenem okrášlit ňadra.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*