Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR antistress LOVERATOR kamasútra LOVERATOR masáže LOVERATOR recepty Umocněte váš milostný prožitek na druhou a poznejte sílu orgasmu

Umocněte váš milostný prožitek na druhou a poznejte sílu orgasmu

Délka: 40 – 60 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: erotická pomůcka, mokrý orgasmus, rozkoš,

Vyzkoušelo párů: 3 259

Hodnocení odborníka: Rozviřte hladinu  milostného života a bavte se novými možnostmi. Vyzkoušeli jste někdy čokoládu na tělo? Dnes je ten nejvyšší čas!

Ingredience:

- 1x Čokoláda na tělo

-  1x Žena a muž

-  1x Pěna do koupele nebo olejíček s omamnou vůní lásky

Zdá se vám váš sexuální život nudný a potřebná vášeň už není taková jako dřív? Nezoufejte a inspirujte se naším erotickým receptem, který jsme stvořili přímo pro vás. Navnaďte se nápadem erotického guru a vyrazte vašemu protějšku dech. Sex nemusí postupem času upadat, právě naopak. Díky vzájemné blízkosti a důvěře se nyní odvážete k nevšedním sexuálním prožitkům, zahoďte obavy za hlavu a otevřete se lechtivému receptu, jež vám snese explozi v podobě orgasmu.

V žádném případě nic neuspěchejte, pokud vidíte, že partner zrovna není v náladě, je ten nejlepší čas. Povídejte si a mezitím si připravte horkou koupel s přídavkem pěny nebo aromatického olejíčku. Nejlépe vsaďte na vůni s afrodizikálními účinky. Vůně vanilky, čokolády nebo růže je ta pravá. Relaxujte  ve vaně a pozorujte momentální náladu vašeho partnera, máte pocit, že napětí, stres a starosti jsou pryč? Ano! Začněte partnera nevinně škádlit. Vysílejte k němu spalující pohledy, smyslně přeďte a začněte protějšek masírovat. Tento způsob vede k naprostému uvolnění a navození vhodné lechtivé atmosféry.

Po té opusťte hřejivou náruč koupele a přesuňte se do ložnice, kde právě rozehrajete nevinnou a přitom spalující šarádu. Líbejte se, hlaďte se po celém těle a užívejte si pocit sounáležitosti plnými doušky. Nyní přichází řada na čokoládové pero, která zakoupíte na webu nebo v kamenném sexshopu. Kreslete si po těle věčné symboly lásky a následně je ochutnávejte, pomalu si špičkou jazyka razte cestu k čokoládovým malůvkám a přitom drážděte partnera doteky. Navrstvěte čokoládu na bradavky a pak je labužnicky olizujte, sajte a lehoučce kousejte.  Aplikujte čokoládu také na ztopořenou hlavičku penisu a  jazykem ochutnávejte její chuť. Vidíte, že sexuální vzrušení je vybičováno na maximum? Chvíli setrvejte v „ohledávací akci“  a po té si partnera divoce osedlejte v pozici na koníčka. Pomalé a jemné tempo vyměňte za nespoutané a vydejte se společně až na vrchol.

Loverator radí: Vyzkoušejte také sladké kalhotky z bonbonů a promlsejte se až k tomu nejsladšímu místu na těle ženy.

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*