Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR lifestyle ORGASMICKÉ srdíčko Sex a vztahy Rozkošné milování s vůní mechu a kapradí

Rozkošné milování s vůní mechu a kapradí

 

Máte po krk nudného milování, které se po každé odehrává v ložnici nebo v obývacím pokoji? Překvapte svůj protějšek a uspořádejte výlet do přírody, vězte, že krásnější orgasmus prostě nezažijete! Díky Loveratoru vás budeme inspirovat k neprobádaným možnostem, které si zamilujete a nebudete již mít o nudný sex zájem.

Vzhůru do přírody, všudypřítomná zeleň otevírá svoji hřejivou náruč!

Co si vzít s sebou aneb orgasmus volá!

V žádném případě neopouštějte domov bez kvalitní deky a repelentu proti hmyzím nájezdům. Pokud si chcete užít naprosté pohodlí a vyrážíte autem za dobrodružstvím sbalte si také orgasmický polštář. Přírodní podklad není uzpůsoben k pohodlnému ležení nebo sedění, tento fakt se však ještě více projeví při milování. Nenechejte si nepohodlím zkazit orgasmus a pojistěte se, orgasmické polštáře vyzvednou úroveň lesního milování a vy se tak budete moci oddat sexu se vším všudy.

Rozkoš a orgasmus to jsou ty nepříjemnější milostné emoce

 

Vsaďte na opuštěné místa a  hlubší les či opuštěný palouk, není nic lepšího než si vyzkoušet tantru právě teď. Nikam nepospíchejte a řekněte si partnerovi o mazlení a masáž. Chcete si zahrát na zlobivou a věčně provokující dívčinu? Propašujte na chlípnou akci také vibrátor a jiné erotické pomůcky.  Erotická hra venku tak získá na originalitě. Tip: 8 z deseti žen doporučují vibrátor od Loveratoru s názvem Loveme. Je diskrétní a umí při své velikosti zázraky. Výše uvedené dámy se také shodly, že vibrátor Loveme měl za vinu impozantní ženský orgasmus, který tak silný nikdy nezažily. Není nic jednoduššího než si toto tvrzení ověřit v praxi a snést si z erotického nebe svůj vlastní orgasmus.

Orgasmus díky Loveratoru zaručen

Sex v přírodě pomůže také s erekcí

Podle vědců, kteří se na oblast milování specializují, je sex v mechu a kapradí považován za hříšně erotický, a to z mnoha důvodů. I na tom nejodlehlejším místě hrozí možnost, že vás někdo nachytá. Milování se venku je mnohem lepší než sex doma, protože lidé jsou při svitu slunečních paprsků doslova a do písmene nadržení. Viagra proto již nebude potřeba.

Erotické polohy vhodné pro venkovní milování

Najděte si statný strom a použijte jej jako opěrný bod pro vás, opřete se o něj a nohy omotejte okolo partnerových boků. Ptáte se na jiné sexuální polohy? Vsaďte na koníčka, misionáře nebo tradičního pejska. Vše odstartujte 69!

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*