Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR masáže LOVERATOR tantra Sex a vztahy Tipy na sexy víkend

Tipy na sexy víkend

Víkend je tady a s ním také nespočet nejen lechtivých variant, jak jsi jej užít. Vymezte si čas a prostor jenom pro sebe a zamávejte starostem na rozloučenou. Zkuste jeden z našich tipů a svezte se na tobogánu slasti.

Francouzská hospodyně bez kalhotek

Vklouzněte do sexy oblečku francouzské služky a schválně zapomeňte na kalhotky, které dnes určitě nejsou potřeba. Jako výbavu si vezměte pírko, abyste mohla dráždit drahému penis a hráz. Vkročte do obýváku a schválně se před ním sehněte dolů, protože je třeba zvednou to neexistující smítko.

Partnerovi se tak naskytne ten nejkrásnější výhled široko daleko, a to na necudnou broskvičku zvoucí jej dovnitř. Tip: Přejíždějte pírkem jemně po varlatech a po hrázi, bude fascinován a jeho erekce nebude mít konkurenci. Pak ho vyzvěte, aby vám prsty dráždil bod g.

Sladké hostina na vašem rozkroku

Dopřejte si omamnou koupel lásky a pak partnera odměňte tím nejbáječnějším způsobem, který kdy existoval. Natáhněte si namísto spodního prádla, sladké kalhotky z bonbonů a vyšpulte na partnera zadeček na způsob  pejska a nechejte jej, ať se procumlá a  prokouše až k tomu nejsladšími místu.

Partnera bude vábit nejen vůně vaší zvlhlé dračice, ale především její vlhkost, jež se bude mísit s příchutí barevných bonbonů. Sex co bude následovat vás nažhaví!

Pusťte se porno a kopírujte jejich polohy, prostě vše - milování nabude zcela jiných rozměrů

Zapněte si vaše oblíbené nebo jakékoli erotické video a domluvte se s partnerem na tom, že budete všechny milostné aktivity, co vidíte na obrazovce realizovat. Klidně zapojte také svoji fantazii a danou scénou vylepšete o vaše peprné triky a nápady. Rozkoš a nejen ženský orgasmus bude s vámi!

Váš muž bude zkrátka bez sebe a brzy přijde na finální tečku. Otázkou je zda vydržíte až do konce videa, abyste věděli, kam horké sperma bude naservírováno.  Orgasmus i rozkoš vás dostanou!

 

Hledáte: Hledáte na seznam.cz; rozkoš – seznam.cz; orgasmus – google.cz; bod g – seznam.cz; vibrátor – seznam.cz; sex doma – atlas.cz

Žádné komentáře

Napsat komentář


*