Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Mokrý orgasmus ve sprše

Mokrý orgasmus ve sprše

Délka hry : cca 20 -30 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba odvahu

Zařazeno v kategorii: mokrý orgasmus, milování, bod g, vibrátor, erotické polohy

Vyzkoušelo:70 000  spokojených párů. Neváhejte a zapojte se i vy!

Hodnocení odborníka: Sex v posteli již vám nepřijde zajímavý? Nevadí, nechejte se inspirovat dnešním receptem, pro orgasmus si dnes zaskočíme do sprchové koutu. ZN: Čeká vás nevšední prožitek a chladivé milování s rozkoší!

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x sprchový kout

1x vibrátor

1x lubrikační gel

Přišel váš milý právě z práce a je více než zřejmé, že potřebuje sprchu? Vklouzněte do koupelny společně a těšte se na momenty plné vášně a erotiky. Vkročte do sprchové koutu v letních šatech, zapomeňte na svléknutí, protože mokré šaty skvěle obejmou vaše proporce. Nutností je však absence podprsenky, vaše ztopořené bradavky tak budou hrát prim!

Masáž penisu nebo orální sex?

Milostnou předehrou nemusí být pouhé líbání, vsaďte pro dnešek na vzájemné a láskyplné omývání. Pořiďte si například také masážní houbičky a masírujte se. Důležité: Věnujte pozornost rovněž partnerovu penisu a chlípně jej omyjte. Pak se s ním neváhejte pomazlit. Loverator radí: Přitiskněte se na partnera,aby cítil vaši ženskost.

Vibrátor a simulace průniku

V případě, že máte dostatečně prostorný sprchový kout, přizvěte si s sebou do sprchy erotickou pomůcku s názvem vibrátor. Před partnerem suplujte způsob lascivního orálního sexu, který dále budete aplikovat na přítelovu chloubu. Pro divošky: Po orální představením jej přetřete lubrikačním gelem a dovolte partnerovi, aby vibrátor do vás zavedl a rytmicky s ním pohyboval.

Máte již pořádnou chuť na sex a nevíte, která poloha je ta správná?

Pozor však na krkolomné erotické polohy, ne všechny ve sprcháči lze provádět.

 

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*