Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty ORGASMICKÉ srdíčko Sex plný experimentu: Dvě sexy krásky v jeho ložnici

Sex plný experimentu: Dvě sexy krásky v jeho ložnici

Délka: 40 – 60 minut

Ideální kombinace aktérů: dvě ženy a jeden muž

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba odvahu

Zařazeno v kategorii: erotické hry, skupinový sex, erotické pomůcky, orgasmický polštářek, sex doma, bod g

Vyzkoušelo: 55 056 odvážných

Hodnocení odborníka: Slaví váš drahý narozeniny a vy stále nevíte, co mu darovat? Přizvěte si do ložnice  navíc jednu sexy krásku a ukažte mu, jaká dračice ve vás je.

Ingredience:

2x žena

1x muž

1x orgasmické srdíčko iloveLove

2x sexy prádelko

Nezapomenutelný sex : Dvě ženy a muž

Neexistuje snad mužský, kterého by nevzrušoval pohled na sexuchtivé krásky, jež na něj čekají v jeho ložnici, přitom jedna z nich je jeho manželka nebo dlouholetá přítelkyně. Pokud vám nechybí odvaha a chuť na sex je pořád s vámi, vyzkoušejte tento sexy recept a těšte se na příval erotický zážitků.

Záleží jen na vás, kterou ženu do této akce přizvete. Může to být vaše dobrá kamarádka nebo žena, kterou dobře znáte a můžete jí 100% důvěřovat. Některé páry také volí naprosto cizí ženu. Tahle volba je však na vás.

Připravte drahému opravdu nevšední dárek a překvapení v jednom. Vsaďte buď to na sexy obleček nebo buďte nápadité a pořiďte si širokou látkovou stuhu. Vzájemně si ji ovažte okolo ňader a udělejte na nich smyslnou mašli, jež si přímo říká o rozvázání. Do ložnice také nasměrujte orgasmickou podložku Loverator, a to konkrétně erotickou podložku s názvem iloveLove, jež vám díky svému tvaru báječně podepře tělo , vlhký a přitom tolik žhavý zásun může následovat.  V předsíni nechejte vzkaz se slovy : Rozkošný orgasmus? ZN: SMĚR LOŽNICE!

Slyšíte partnerovy kroky? Začněte si s novou sexuální partnerkou pohrávat a líbejte se. Věřte, že váš milý bude bez sebe a erekce se dostaví bez váhání. Nechejte jej, ať se zprvu dívá a po lechtivém představením si jej společně svlečte.  Věnujte se mu, lízejte jej, sajte a chovejte se mazlivě. Pozor, stuhu však pořád nechejte na svém místě. Dárek si přece vždy musí rozbalit oslavenec!

Milování a orgasmus : Úplně jiná dimenze

Nechejte ulehnout muže  na orgasmické srdíčko iloveLove a začněte ho dráždit jazykem v rozkroku. Po této předehře bude jako smyslů zbavený a oběma vám rozváže mašle a uvězněné kozičky spatří světlo světa. Vy jako jeho žena si jej osedlejte a druhou ženu nasměrujte tak, aby bylo možné penis krásně orálně uspokojovat, pokud vám z lasturky účelně vypadne. Právě tato praktika patří mezi pány k nejvyhledávanějším.  Rozkoš a orgasmus budou brzy následovat, otázkou však zůstává, zda se o finální spršku rozdělíte!

 

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*