Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Něco pro pánský orgasmus: Za tohle vás bude milovat!

Něco pro pánský orgasmus: Za tohle vás bude milovat!

Délka: 30 – 60 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba odvahu

Zařazeno v kategorii: masáž, orgasmus, milování, sex doma, orgasmický polštář, erotické polohy

Vyzkoušelo: 75 000 párů

Hodnocení odborníka: Rozmazlujte svého muže nevšední masáží, která jej povzbudí. Zapomeňte na masáž zad, do parády si vezměte partnerův penis.

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x orgasmický polštář : Doporučujeme iloveLove nebo FlatironLove

1x lubrikační gel

Zaveďte muže do ložnice a cestou mu pošeptejte do ouška, že dnešní večer patří pouze jemu. Decentně mu naznačte, co máte v plánu a při líbání se vzájemně vysvlékněte. Je však pouze na vás, zda odhodíte všechny svršky nebo si necháte podprsenku, ze které ňadra necháte rajcovně trčet. Pokud si chcete nechat kalhotky, vsaďte na ty krajkové a nejlépe průhledné. Přítel se nebude moci vynadívat.

Loverator v hlavní roli: FlatironLove nebo iloveLove

Zavelte, ať  partner ulehne na orgasmickou podložku Loverator, která se jeho tělu přizpůsobí a pocit 100% pohody bude s ním po celou dobu erotického škádlení. Vytáhněte kozičky ven z úkrytu podprsenky a smyslně jimi masírujte partnerovi hrudník a sjíždějte níže. Dejte mu také jednu bradavku do úst a přejíždějte po jeho penisu kundičkou, jež je uvězněná v krajkových kalhotkách. Vaše milostná šťávička ho skvěle navnadí a také příjemně zchladí.

Zase ten orální sex

Po hraní se pusťte do ústní práce, líbejte jeho penis, přejíždějte po celé délce jazykem a cumlejte jedno varle a pak to druhé. Pak se pusťte do aplikace lubrikačního gelu, ten nadávkujte na penis. Svlékněte si kalhotky a vaší šterbinkou gel důkladně rozmažte po ztopořeném stožáru.

Pak přichází na řadu vaše zkušené prstíky. Rytmicky pohybujte prsty po penisu nahoru a dolů, zamiřte také do oblasti varlat a jemně hlaďte šourek. Zkuste experimentovat a snažte se, ať je každý pohyb od toho předešlého zcela odlišný.

Určitě nás čtěte i nadále: Brzy vás naučíme, jak správně a především rozkošnicky masírovat penis. Rádi byste si přečetli něco peprnějšího o milování či sexu?  Láká vás tantra nebo chcete tip, jak drážidit bod g?Napište nám vaše erotické přání na [email protected]. Brzy tady najdete lechtivý návod.

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*