Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Extáze s jogurtem

Extáze s jogurtem

Délka: 60-120 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: ženský orgasmus, erotické hry, orgasmus, sex pro zkušené, sexuální polohy, rozkoš, sex doma, erotické pomůcky

Vyzkoušelo: 11.745 párů

Hodnocení odborníka: Erotické hry se zapojením jídla jsou dnes čím dál víc oblíbené. Nahé tělo smyslné ženy, obložené různými pokrmy, neodmyslitelně patří k erotickým večírkům, erotickým veletrhům apod. Pojďte okořenit váš sex doma a použijte bílý jogurt, místo erotické pomůcky.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x jogurt (nejlépe bílý)

1x malá lžička

Doporučený postup:

Možná jste někde v televizi, či právě na erotickém veletrhu, viděli, jak se konzumují potraviny z nahého těla, jako vzrušující předehra. Často se používá šlehačka, rozehřátá čokoláda, či další pokrmy. Co takhle vyzkoušet chladný jogurt. Největší výhodou při použití tohoto pokrmu v sexuálních hrátkách je jeho hustá konzistence. Jogurt na nahém lidském těle, vypadá rajcovně, možná právě pro svoji podobu připomínající pánské sperma. Nanášení studeného jogurtu na nahé tělo přináší rozkoš jak ženám, tak mužům.

Tak pojďme konečně na to. Vyndejte si z lednice jogurt, nejlépe bílý a malou lžičku. Nalaďte partnerku na vášnivé milování uvolňující voňavou koupelí. Po té si ji pečlivě vysušte a odneste v náručí a položte do postele. Vezměte jogurt a lžičkou naberte malé množství a otřete na bradavky, pak oblou stranou lžičky jogurt roztírejte od středu ven na celé prso. Kružte kolem dokola na dvorci, další vrstvičku nanášejte dolů k pupíku. Potřete a zchlaďte vzrušený poštěváček, malé množství naneste i okolo poševního vchodu a prstem namočeným v jogurtu můžete zajet i dovnitř roztoužené štěrbinky. Bílý jogurt je výborný na kvasinkové infekce v pochvě, takže se nemusíte obávat, že byste partnerce, mohl způsobit nějaké nepříjemnosti, naopak. Chladivý pocit, umožní partnerce prožít úplně jiný rozměr vzrušení. Po natření začněte jogurt z těla slízávat a možná budete překvapen novou dimenzí orgasmu, kterou s pomocí jogurtu dopřejete svoji drahé polovičce.

TIP sexuálního guru: Zkrátka, nebojte se experimentovat a řiďte se tím, co vás bude nejvíc bavit. Poté si vyměňte role a nechte si naložit dávku chladivé kaše na žalud a dychtivě lízat a sát až k úplnému závěru.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*