Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Pánové, zpozorněte: Hyčkejte partnerku a přivoďte ji orgasmus, v hlavní roli vibrátor a čokoláda

Pánové, zpozorněte: Hyčkejte partnerku a přivoďte ji orgasmus, v hlavní roli vibrátor a čokoláda

Délka: 15 – 20 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: milování, orgasmus, rozkoš, vibrátor, sex doma, erotické pomůcky

Vyzkoušelo: 28 965  párů

Hodnocení odborníka: Milujete vaši manželku či přítelkyni? Hýčkejte ji a dnešní večer ji přivoďte jeden orgasmus za druhým. Zaslouží si to! Zaktivujte vibrátor, přepněte na orální sex a čekejte na rozkoš, jež vás obklopí téměř okamžitě.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x vibrátor

1x čokoláda na tělo

1x orgasmický polštářek Flatiron od Loveratoru

Orgasmus, rozkoš a vlna touhy

Pánové  zapomeňte pro dnešní večer na sebe a své choutky a věnujte se vaší drahé polovičce, která si pozornost i hbitý jazýček zaslouží. Líbejte ji, hlaďte ji, mazlete se a špitejte ji slůvka plné něhy a lásky. Vždyť právě to nás ženy tak krásně uvolní a povzbudí zároveň. Velmi se osvědčila také masáž, tantra nebo mazlení v peřinách.

Tip Loveratora: Nespočet žen si oblíbilo mazlení i samotný sex právě na orgasmické podložce Loverator, protože je tak příjemná a pohodlná. Báječný  je také vibrátor Loveme, jež je vyvinut pro ženský orgasmus a přicházející rozkoš. Masáž s ním bude vskutku famózní.

Orgasmus aneb orgasmický polštář zaboduje

Beze spěchu si ženu svlékněte a položte ji na orgasmický polštář FlatironLove a líbejte ji podbřišek, bradavky a vnitřní stranu stehen. Právě teď přichází na řadu oblíbená čokoláda na tělo, která by měla být součástí vašeho milování. Namalujte vášnivé obrazce na bříško, ňadra či na hebkou lasturku. Po té začněte své umělecké dílo labužnicky slízávat. Během rozkošného procesu masírujte ňadra a rozvibrujte poštěváček jazykem.

Jaké zvolit erotické polohy? Vsaďte na misionáře nebo smyslného pejska, ten se však hodí spíše v souvislosti orálního sexu.

Orální sex, vibrátor a  ryze ženský orgasmus

Orální sex prodlužujte a užívejte si pohled na ženu, kterou obklopuje rozkoš a blížící se orgasmus. Vytáhněte další erotickou pomůcku ( vibrátor) a drážděte jím klitoris a schválně zdržujte průnik do rozkoší zvlhlé dírky.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*