Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Oživte své erotické sny a užijte si sex i uprostřed noci

Oživte své erotické sny a užijte si sex i uprostřed noci

Délka: 15-30 minut

Ideální kombinace aktérů: muž a žena

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, erotické hry, erotické pomůcky, orgasmické polštáře, hrátky pro náročné

Vyzkoušelo: 7 554 párů

Hodnocení odborníka: Pokud se vzbudíte uprostřed noci s erekcí, je třeba s tím něco dělat, přitulte se k manželce ležící na boku a v rychlosti a tichosti ukojte své potřeby.

Ingredience:

1x žena

1x muž

1x erotický sen

1x orgasmická podložka emotionLOVE 69

Doporučený postup:

Taky patříte mezi ty, kteří často mívají erotické sny? Zdá se vám, jak zkoušíte všechny možné i nemožné sexuální polohy, které uvádí kamasútra, ale v tom se probudíte, máte vlhko v kalhotách a vše byl bohužel jen sen?

Nenechte na sebe orgasmus dlouho čekat a vlítněte na to třeba i uprostřed noci. Když se váš penis rozhodl stanovat, nehleďte na to, že jsou tři hodiny ráno a za chvilku vstáváte do práce a rozhodně nezahánějte myšlenku na milování. Přitulte se k partnerce a jemně ji začněte hladit prsa, taková noční masáž bradavek nenechá ani spící ženu suchou.

Přesuňte své ruce mezi její stehna a začněte dráždit klitoris, zasuňte prst do štěrbinky a ujistěte se, že i ona je dostatečně vlhká a vzrušená. Nečekejte žádné divoké erotické hry, vložte mezi její nohy orgasmický polštář v podobě Loveratoru emotionLOVE 69, který máte v pelíšku vždy při ruce. Tím získáte pohodlný přístup ze zadu v leže na boku a zasuňte svůj ztopořený úd. Když se dostaví orgasmus, překulte se na druhou stranu postele a s pocitem uspokojení se opět ponořte do snění. Ráno si oba možná položíte otázku, zda-li to byl jen sen, nebo skutečnost.

TIP sexuálního guru:

Pokud ráno nemusíte vstávat a přepadne vás podobná noční rozkoš, nemusíte to pojmout jen jako rychlovku. Aby z toho vaše partnerka měla taky užitek, uspokojte ji nejprve orálně, k čemuž je právě váš pomocník od Loveratoru ideální.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*