Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Změřte si sexuální výkon a prožijte fenomenální orgasmus

Změřte si sexuální výkon a prožijte fenomenální orgasmus

Délka: 40 – 60 minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné / náročnější / je potřeba trpělivost

Zařazeno v kategorii: sex doma, milování, rozkoš, erotické pomůcky, orgasmický polštář, masáž

Vyzkoušelo: 9 852  mileneckých párů

Hodnocení odborníka: Zajímá vás, jak dlouho vydržíte být v sexu aktivní? Pořiďte si měřič rozkoše a vydejte se vstříc novým erotickým zážitkům.

Ingredience:

1x muž

1x žena

1x orgasmický polštář Flatiron nebo I loveLove

1x  sex timer (přesýpací hodiny s mírou stupně výdrže)

Milování pro sladký orgasmus: Rozkoš a sex, na který nezapomenete

Máte dostatek času na sex i orgasmus? Pak neváhejte a právě dnes si změřte sexuální výdrž až do konce, do doby, kdy vás pohltí orgasmus a nefalšovaný pocit rozkoše. Vždyť ta je tolik sladká a opojná.

Pohrávejte si s partnerem podle toho, co má dotyčný v lásce a věnujte se mu se vším všudy. V ložnici mějte dopředu nachystaný sex timer a orgasmický polštář FlatironLove nebo iloveLove. Druh si však vyberte podle svého uvážení, protože rozkoš i orgasmus vás nemine, ať už se rozhodnete pro jednoho z nich. Líbejte se, dotýkejte se a vzájemně se pomazlete. Také uvolňující masáž či tantra dokáží své. Chcete to pouze a jenom vyzkoušet!

Orgasmické srdíčko, orální sex, vibrátor, erotické pomůcky a sexshop – Tohle vše vás dovede k sexu bez jediné chybičky!

Uvelebte drahou polovičku na orgasmické srdíčko, po chvíli se prostřídejte v aktivní roli, co se týče orální sexu. Zapojit můžete také vibrátor či jakékoli jiné erotické pomůcky. Tip: Pro inspiraci se mrkněte na web nebo vykročte směr sexshop.

Erekce, vlhkost, divoké milování

Nemůžete se dočkat až ucítíte partnerovu tvrdou erekci a on vaši horkou a přitom vlhkou lasturku? Nasměrujte muže, aby smočil penis v milostné šťávičce a rozetřel ji po poštěváčku a pak do vás s mlasknutím vstoupil.

Sex završen orgasmem

V tuto chvíli začněte odpočítávat čas, otočte přesýpací hodiny tak, aby zrnka písku plnily danou erotickou úroveň. Po milování a orgasmu se mrkněte na stav přesypávání, kterou příčku v sexu jste si promilovali.


 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*