Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR recepty Zapojte do letního milování osvěžení v podobě kostky ledu

Zapojte do letního milování osvěžení v podobě kostky ledu

Délka: 20 – 30  minut

Ideální kombinace aktérů: žena a muž

Hodnocení náročnosti: snadné/ náročnější/ je potřeba odvahu

Zařazeno v kategorii: letní milování, sex doma, osvěžující orgasmus, kostky ledu, stop stereotypu

Vyzkoušelo: 96 562 párů

Hodnocení odborníka: Bere vám tropické horko chuť na lechtivé dovádění? Zchlaďte se ledovým osvěžením a dopřejte si zcela originální orgasmus, jež vás uvolní a hrátky, které vás osvěží.

Ingredience:

1x žena

1x muž

ledové kostky (podle potřeby)

Každé roční období má své výhody i nevýhody, které se také promítají do milování a sexu. Máte poslední dobou pocit, že nemáte dostatečnou chuť na sex a tropické teploty vám , co se týče sexuálního apetitu škodí? Zapojte do sexu ledové osvěžení a těšte se na fenomenální zážitky.

Milostnou předehru začněte společně ve sprše, opřete se o chladivé kachličky ve sprchovém koutu a objímejte, líbejte se a vychutnávejte si vzájemnou blízkost, která vás navnadí na sex, co bude následovat. Užijte si milostné rodeo u vás v koupelně a zaskočte si pro led. Vložte si ledovou kostku do úst, chvíli ji jemně cumlejte a po té se pusťte do orální péče. Studeným jazýčkem šimrejte partnerovi uzdičku, žaluda a po té si jej vložte do úst celičkého. Uvidíte, že váš milý bude vydrážděný jako nikdy předtím, protože kombinace hbitého jazýčku spolu se studeným efektem udělá divy.  Mužova chlouba bude čnít nahoru a jeho tvrdost vás překvapí. Po té se vystřídejte v orálním sexu a opřete se o rám vany, vyšpulte zadek, roztáhněte pysky a čekejte na výpad do vaší lasturky.


 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*