Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR tantra Sex a vztahy Co spolehlivě ničí chuť na sex a orgasmus?

Co spolehlivě ničí chuť na sex a orgasmus?

Milování bezesporu patří do spokojeného vztahu, bez sexu to většinou páni tvorstva moc dlouho nevydrží! Nedovolte proto, aby se váš chtíč a dávka rozkoše vypařily z vašeho společného soužití. Pátrali jsme a nyní jsme na stopě tomu, proč partnerský či manželský sex občas kolabuje!

Je to prostě nuda….

Ano, známe! Stereotypu se bojíme všichni, je to zloduch, který rád páchá škody. Proto pokud cítíte, že se vloupal i do vaší ložnice, bez větších průtahů jej vypuďte ven. Hrajte si vzájemně, mazlete se, vyzkoušejte nové věci, poodhalte roušku erotiky a  vytáhněte z pod postele kámasútru. Také tantra je u partnerů velmi oblíbená, vyzkoušejte ji a určitě ji začleňte do vašeho sexy repertoáru.

Hormonální pilulky mohou dělat problémy

Užíváte antikoncepci již delší dobu a váš apetit se zastavil u bodu mrazu? Sdělte tuto podstatnou informaci vašemu gynekologovi a zkuste se společně najít jiné řešení, které opět zvlhčí vaši lasturku. Změna nenastane ihned po vysazení, proto buďte oba trpěliví a zapojte do milování oblíbený lubrikační gel třeba s vůni jahody. Ihned nabudete pocitu, že se milujete v záhonku uzrálého jahodí.

Pečujte o sebe

Nemáte čas na úpravu chloupků? Odpovězte si alespoň sama pro sebe upřímně a pokud to není tak, jak byste si přála, vytaste žiletku a upravte klín do původního vzhledu. Pánové, ač se nám to líbí či nelíbí, prostě milují hladké lasturky a nadbytek tmavých chloupků může jejich libido tak trochu přibrzdit. Buďte sobecká a urvěte si pro sebe čas a rozmazlujte se.  Sex vás bude více bavit, když budete připravená se vším všudy!

Žádné komentáře

Napsat komentář


*