Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home Sex a vztahy Objevuj Po Čem Ženy Touží : Báječné tipy na dárky pro ženy

Objevuj Po Čem Ženy Touží : Báječné tipy na dárky pro ženy

Chcete potěšit svoji drahou polovičku a nějak vám dochází fantazie? Mrkněte na dnešní článek, který vás nabije skvělými nápady na dárky pro ženy a také vás bude inspirovat na lechtivé erotické dováděníčko. Takových tipů není nikdy dost, protože stereotyp je tichý zloděj milostného života, ale i vztahu. Pozor na něj!

Ty nejlepší dárky pro ženy, které  milují něžné sexuální polohy typu misionář

Je nám jasné, že ne každý chlap má vždy na milování tohoto typu chuť, ale co byste tu a tam pro partnerku neudělali? Takový přístup k sexu již nebude potřeba. Misionář nemusíte také z důvodu toho, že vás při něm hodně často pobolívají kyčle? S Loveratorem vám tento nepříjemný pocit nehrozí! Jak je to vůbec možné? Erotické podložky Loverator jsou vyvinuty tak, aby ve správném místě partnerku nadzvedly, čímž je průnik báječně vylepšený a celkový prožitek umocněný na druhou.

FlatironLove jako tip na dárky pro ženy

Loverator guru radí: Klasické sexuální polohy si fantasticky užijete na FlatironLove za skvělou cenu 1690 Kč.

Tip: Partnerku si můžete na podložku usadit a krásně jí šimrat jazýčkem na citlivém místečku. Vibrátor je také trefou fo černého!

Ty nejlepší dárky pro ženy, které milují experimenty stejně jako své partnery

Máte doma nespoutanou divošku, jež by nejraději vyzkoušela všechny divoké erotické polohy a Kámasútra je její oblíbenou knihou, odkud čerpá své nápady?

Top Secret jako nejlepší tip na dárky pro ženy s ďáblem v těle

Loverator guru radí: Přesně pro takové typy žen a mužů Loverator vytvořil kolekci Top Secret.  Co je její nespornou výhodou? Erotická podložka je navíc vylepšena o semišové pouta. Pouta jsou uzpůsobeny tak, že na rukou neškrtí a jsou k pokožce přátelská, za což vděčíme materiálu ze semiše. Top Secret pořídíte za rozkošnou cenu 2990 Kč.


Tip: Konečně si užijete pocit moci nad svým partnerem, kdy si s ním můžete  dělat cokoli, co vás napadne. Důležitá je však důvěra a také vymezení si hranic, kam můžete nejdále zajít.  Doporučujeme opět  zapojit vibrátor!

Další nápady a tipy na dárky pro ženy pro vás připravujeme v následujícím pokračování. Pokud vás  náš sortiment zaujal mrkněte na loverator.cz

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*