Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR lifestyle Sex a vztahy Jsme rodiče aneb jak si opět zamilovat sex?

Jsme rodiče aneb jak si opět zamilovat sex?

Narodilo se vám miminko a nyní se potýkáte s nechutí do milování? V žádném případě se s tím netrapte, protože tento jev je zcela normální. Změny s příchodem děťátka jsou více než zjevné, proto může chvíli trvat než se dostanete opět do erotické nálady.

Kdy začít se sexem po porodu?

Podle lékařů a specialistů se doporučuje doba po šestinedělí , čímž se vyhnete možným komplikacím jako je infekce nebo poranění v důsledku porodu. V případě, že se cítíte více než dobře a podle vaší gynekoložky jste v pořádku, začněte s klidem v duši dříve. Velká část maminek však volí první milování po návštěvě lékaře až po 6 – 8 týdnech od porodu. Promluvte si s partnerem, sdělte mu své pocity a především mu nic nezatajujte. Tip Loveratoru: Trápí vás, že na sex nemáte chuť ani náladu? Informujte drahého a požádejte jej o trpělivost.

První krůčky k milování

K milování a sexu bezpochyby patří něžné prvky jako mazlení, polibky a dotyky. Právě tato  nedílná součást milostné předehry pro vás ve chvíli, kdy jste maminka může ztělesňovat první kontakt s vaším partnerem. Pánové, netlačte na pilu, hlaďte své ženy, šeptejte jim něžné slůvka a buďte jim oporou. Erotická jiskra postupem času zesílí a vaši ložnici co nevidět navštíví rozkoš spolu s chutí na sex.

Co když se mu nebudu líbit?

Netrapte se myšlenkou, že nejste pro svého manžela přitažlivá. Změny na postavě po porodu samozřejmě jsou patrné, ale nejsou navždy. Berte kilogramy navíc s nadhledem a netrapte se, radujte se z  narozeného uzlíčka štěstí a užívejte si nového pocitu být maminkou. V žádném případě partnera neodstrkujte, popište mu své pocity, momentální nálady a vězte, že uděláte mnohem lépe než kdybyste se mu vyhýbala.

Všechna pozornost patří děťátku

Je pochopitelné, že péče o miminko vám zabere dostatek času a energie, ale i tak se snažte trávit čas s partnerem. Večer až malého človíčka uložíte ke spánku si s partnerem povídejte, požádejte jej o masáž, obejměte se a řekněte mu, jak moc jej máte ráda. To však platí i pro muže :-)!

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*