Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home Sex a vztahy Kuriózní erotické hračky, které vás překvapí

Kuriózní erotické hračky, které vás překvapí


Erotický průmysl chrlí téměř bez přestávky nové a nové vychytávky, které  nám mají v sexu vypomoci tak, aby nám nehrozila nuda a stereotyp. Vybrali jsme pro vás nejkurióznější erotické pomůcky, o kterých jste určitě neměli ani ponětí. Odstartujme tedy společně sexy seznamku, určitě budete překvapeni, co vše je k mání!

Je libo tetování na lasturku?

Neděláme si legraci! Tato lechtivá vychytávka se zrodila v Americe, kde vám klín pomalují přesně podle vašeho vkusu. Pomocí speciální pistole bude vaše ženská chlouba vyšperkována libovolným symbolem. Co takhle ji zkrášlit milým zajíčkem Playboy? Před samotnou aplikací je třeba odstranit chloupky pomocí vosku.

Kondom ve spreji pro každý tvar i velikost

Máte problém najít kondom, jež zcela odpovídá vaši erekční velikosti? Nevadí, teď už si s tímto problémem nebudete muset lámat hlavu, protože výrobci přišly na super erotickou hračku. Postačí postříkat a kondom na míru  se vám plně přizpůsobí.

Sladký pudr

Nemáte příliš v lásce orální sex? Tak pak partnerův penis můžete „zaprášit“ chutným pudrem a pustit se do orální péče. Na výběr máte hned několik příchutí. Konečně vám bude chutnat a třeba až do samotného konce. Orgasmus na sladko, to tady ještě nebylo!

Sex přes Skype díky tomuto vibrátoru bude splněný sen

Ano! Vibrátor Mojowijo můžete připojit k počítači přes bluetooth, a to třeba i k hernímu zařízení. Na své si však přijdou především příznivci virtuálního sexu. Váš pc se vám může rozvibrovat vibrací toho, kdo je na druhé straně.

Žádné komentáře

Napsat komentář


*