Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR valentýn Sex a vztahy Valentýnský speciál: Tipy na sexuální polohy, praktiky, dárky pro muže i ženy

Valentýnský speciál: Tipy na sexuální polohy, praktiky, dárky pro muže i ženy

Svátek lásky míří do našich srdcí i ložnic a vám nějak schází fantazie, jak si jej pořádně užít? Mrkněte na následující řádky, které vám prozradí mnohem více než je z názvu patrné. Zaměříme se na nápady, jak vybrat dárky pro ženy, dárky pro muže, ale také vás budeme inspirovat a prozradíme tipy na hříšné sexuální polohy a recepty, jak svému partnerovi nadělit hvězdný orgasmus. Pro tentokrát viagra opravdu nebude potřeba!

Sexuální polohy ve znamení příslibu touhy : Erotické pomůcky, hmmm

V redakci si nemůžeme vynachválit báječný zlepšovák milování, kterým je revoluční vibrační kroužek na penis, jež je pro ryze ženské výhody opatřen gelovým povětšinou zvířátkem nebo cokoli jiným. Ptáte se, jaký význam má takový gelový bonus? Váš klitoris bude zpívat slastí, vibrace budou stimulovat vás oba a prstenec dodá partnerovi erekci ještě na tvrdosti. Tyto prstencové erotické pomůcky jsou prostě jedny z nejlepších.

Doporučené sexuální polohy aneb kámasútra: Tuto sexy hračku nejlépe využijete při milování v misionářské pozici či v poloze na cválajícího koníčka.

Erotické pomůcky ala vibrační prstenec na penis doporučujeme jako tip na dárky pro muže.


Relaxační koupel, vy dva a voděodolný vibrátor v hlavní roli: Prvně uvolnění, potom orgasmus

Přizvěte partnera i vibrátor do voňavé koupele a užijte si intimní chvilku se vším všudy. Kápněte si na ruce masážní olejíček a pusťte se do smyslného masírování. Až budete hotová, vyšpulte na partnera zadeček a ukažte mu, jak vás masáž jeho těla a chlouby nastartovala. Přejíždějte si prsty přes pysky a vybídněte ho k tomu, aby si prsty nabral vaši šťávičku a ochutnal ji. Pak mu pošeptejte, ať vás přivede k prvnímu orgasmu za pomoci vibrátoru. Potom mu přislibte, že pro něj máte překvapení v podobě orálního sexu.

Doporučená sexuální poloha: Ruce položte na obložení koupelny a zadeček vyšpulte na partnera.

Erotické pomůcky ala voděodolný vibrátor aneb nápady na dárky pro ženy.

Nejčastěji hledáte: dárky pro ženy, dárky pro muže, vibrátor, erotické pomůcky, sexuální polohy

Žádné komentáře

Napsat komentář


*