Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra Sex a vztahy Kamasútra pro milence nového věku: To prostě musíte vyzkoušet!

Kamasútra pro milence nového věku: To prostě musíte vyzkoušet!

Vymysleli jsme pro vás vskutku nápaditou sexuální pozici, která je opravdu revoluční. Pojďte spolu s námi objevit kouzlo rozkoše a ponořte se do milování tak, jako nikdy. Loverator kamasútra je tady pro vás, využijte orgasmický polštář na 100% a těšte se z přívalů vášně. Partner bude překvapen vaší  iniciativou, a pokud se erotická novinka  týká orálního sexu (jako v tomto případě), máte vyhráno. Holky, pusťme se do toho, tady je sexy tahák pro vás!

Po čem muži touží: Orální sex zkrátka zbožňují

Je to už celkem profláknuté téma, orální sex vede a řadí se mezi ty nejoblíbenější sexuální praktiky, alespoň z mužského pohledu. Vždyť je tolik intenzivní a navíc dotek hbitého jazýčku umí vyprovokovat jednu orgastickou lavinu za druhou. Pro všechny milovníky Loveratoru máme skvělý tip na revoluční sexuální pozici, ano postupně vás budeme inspirovat skvělými nápady, jak orgasmický polštář zapojit do vašich hrátek.

Pokud vás tato sexuální pozice zaujala a Loverator vám ještě nezdobí ložnici, naložte jej partnerovi jako vánoční dárek. Podle všeho jsou to právě erotické pomůcky, které se řadí mezi neoblíbenější dárky k Vánocům.

Kamasútra pro milence nového věku

Kamasútra pro milence nového věku: Orální sex trochu jinak: Ala Loverator!

Jak na to? Kamasútra ala Loverator vás bude bavit!

Partner se hrudníkem opře o sametový orgasmický polštář Loverator a partnerka vklouzne mezi nohy partnera tak, aby měla ten nejlepší přístup k mužské chloubě. Tato sexuální pozice umožňuje snadnou cestou ke všem bodům na těle partnera, jež se doporučuje při orálu hýčkat.

Loverator guru radí: Do orálního sexu můžete zapojit ruce jak  při ruční práci, tak při masáží varlat a hráze, kde se nachází prostata. Prsty toto místečko stimulujte a jazykem pečlivě přejíždějte přes uzdičku a celý žalud. Vyhrávejte si a těšte se z partnerova orgasmu.

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*