Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home Sex a vztahy Kouzlo adventu posílí vztah i lásku: Nakupujte vánoční dárky společně!

Kouzlo adventu posílí vztah i lásku: Nakupujte vánoční dárky společně!

Ty nejkrásnější svátky v roce jsou přede dveřmi a již dnes tady máme advent. Nedovolte, aby vám vánoční blázinec sebral radost z kouzelných chvil a najděte si v tomto období příprav, čas jen pro vás dva a rodinu. Tady jsou tipy a nápady, jak přežít čekání na Ježíška v pohodě a především tak, abyste z toho vytěžili to nejlepší pro váš vztah.

Vánoční dárky pro rodinu nakupujte s partnerem a jako bonus inspirace na dárky pro muže

Nechává váš drahý nákup dárků jen na vás? Požádejte ho, ať se k vám připojí a nákupní horečku prožije spolu s vámi. Nemusíte oběhnout všechny obchůdky v jeden den. Ponechejte si čas na vánoční trhy a jejich speciality. Užívejte si vánoční atmosféru se skořicovým trdelníkem a punčem. Krásné dárky k Vánocům také pořídíte na již zmíněných jarmarcích.

Tip na dárky pro muže: Ptáte se, po čem muži touží? Pořiďte mu orgasmickou podložku Top Secret s přídatnými pouty pro ryze netradiční sex. Zažít, prozkoušet a vyzkoušet se má všechno, váš drahý si splní své sexy přání a vy si odškrtnete z pomyslného erotické seznamu další položku.  Dárky k Vánocům vybírejte pečlivě a s rozmyslem.

Domácí pohoda a dárky pro ženy

Posaďte na stůl do obývací pokoje adventní věnec, zapalte svíčku a pusťte si oblíbené vánoční hitovky jako Last Christmas, So this is Chritmas, All I want for Christmas is you, Shake up Chritmas nebo naše české koledy. Mrkněte na oblíbené vánoční filmíky jako je Sám doma, Budiž světlo, Láska nebeská, Vánoce naruby, Čtvery Vánoce a další. Prožijte kouzelné chvíle spolu s rodinou či partnerem, držte se za ruce a nasávejte skvělou atmosféru.

Tip na dárky pro ženy : Vyzkoušejte nerozměrný a přitom tak krásně vrnící vibrátor Loveme, nevyniká svojí velikostí, ale skvělou funkčností. Která z vás jej najde pod stromečkem už jej nedá z ruky, máme to odzkoušeno :-)

Zažijte na vlastní kůži knížecí advent nebo dávný vánoční jarmark, inspirace dárky pro partnera

Mrkněte na webovky zámků a hradů ve vašem okolí, zda náhodou nepořádají tradiční vánoční trhy tak, jako tomu bylo před lety. V pozadí historických velikánů vypadají řemeslné trhy opravdu velmi netradičně, natož když se nám blíží Vánoce.

Tip na vánoční dárky pro partnera : Darujte drahému zážitek jakéhokoli charakteru. A že máte z čeho vybírat!  My jsme se letos objednali na tantrickou masáž.

Vyzdobte si hnízdo a zjistěte, jaké dárky k Vánocům si děti či manžel přejí

Uvařte si domácí punč nebo svařák a pusťte se do vánoční výzdoby, na pomoc si zavolejte partnera i děti. Práce bude rychle ubíhat a navíc se skvěle pobavíte. A třeba se dozvíte, co by si vaše rodina přála za vánoční dárky.

Pospěte si do růžova, mazlení aneb po čem ženy touží

Okolo šesté hodiny se stmívá a právě teď je ten nejlepší čas na to, abyste si krásně zalenošili. Vklouzněte pod deku nebo rovnou do peřin o poznání dříve než jindy. Skvělým společníkem vám bude knížka, váš muž nebo spánek. My se však přikláníme k tomu, abyste si chvíli četli ( kvůli navození pocitu relaxace), pak se krásně pomilovali a potom se nechali ukolébat k spánku. Vánoce a zimní měsíce doporučujeme promazlit :-). Ptáte se, po čem ženy touží? Je to právě již zmíněné mazlení :-).

 

 

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*