Loverator Academy Blog

Blog o nové erotické dimenzi

Home LOVERATOR kamasútra LOVERATOR novinky ORGASMICKÉ srdíčko Přívaly orgasmů téměř zdarma: Orgasmický polštář FlatironLove za pohádkovou cenu

Přívaly orgasmů téměř zdarma: Orgasmický polštář FlatironLove za pohádkovou cenu

Láká vás sex nevídaných rozměrů a nesnášíte stereotyp? Tak pak by vám ve vaší sbírce erotických pomůcek neměl scházet právě oblíbený a tolik populární orgasmický polštářek FlatironLove, jež si vydobyl své místo na slunci díky svým nezaměnitelným vlastnostem. Zakoupením Flatironu se zároveň stanete průzkumníky Univerity of Erotica, která vám otevírá své brány rozkoše s novými tipy na sexuální polohy a kompozice lásky.


Co vše dokáže FlatironLove od Loveratoru?

Na první pohled nenápadná orgasmická podložka v sobě ukrývá erotické poselství, které ožije v okamžiku, kdy na něj ulehne vaše partnerka ( váš partner však může také).

Sklon podložky je vyvinut tak, aby následný milostný průnik, byl co možná nejintenzivnější a umožnil vám zažít rozkoš, jež pro vás byla doposud skryta.

FlatironLove aneb zaměřeno na dárky pro ženy a na dárky pro muže!

Orgasmický polštář FlatironLove je bestsellerem po celém světe, stejně tak v Česku. Původem česká firma tak stvořila něco nepřekonateného, protože se tato měkkoučká erotická pomůcka stala hitem a touží po ní čím dál více párů.

Skvělé dárky pro ženy i dárky pro muže – ZDE!

Erotika a milostný život zrcadlí podle sexuologů náš život. Proto bychom neměli dopustit, aby šeď zavítala do míst, kde není v žádném případě vítána, tedy do naší ložnice.

Mrkněte, jak krásný výhled se vám naskytne na vaši partnerku. Dokonalé, nemyslíte?

Loverator = Specialista na orgasmus

Loverator pro vás nyní snížil cenu a nyní FlatironLove pořídíte za božských 1690 Kč na místo 2490 Kč. Ušetříte báječných 800 Kč.  Vybrat si můžete rovněž z barevného provedení jako je španělský samet v odstínu černé, bordó nebo  champagne.

Pospěšte si, ať stihnete ukořistit originální nástroj lásky za tuto akční cenu. Dejte si za novoroční předsevzetí pestrý sex bez stále opakujících se prvků, protože takové milování budete milovat.

FlatironLove koupíte ZDE!

Pamatujte si, že když má kvést láska i vztah, musí mít tendenci růst i váš milostný život.

 

 

Žádné komentáře

Napsat komentář


*